12 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

12 Eylül 2012 Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Dedemin Dolabı - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,475
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Program sıralamaları belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl kaldığı yerden devam ederek sezonu çok iyi reytinglerle açtı. Dizi iki grupta da farklı şekilde zirvede yer alırken özellikle A/B'de 14 reytingi geçerek dikkat çekti.

Pis Yedili, Muhteşem Yüzyıl karşısında iyi bir direnç göstererek totalde 2. olmayı başardı. A/B'de ise bekleneni veremeyen dizi ilk 10 sıranın dışında kaldı.

Kuzey Güney sezonu beklentilerin altında reytinglerle açarak totalde 4. A/B'de ise 3. oldu.

Muhteşem Yüzyıl'ın hemen arkasına alınan İşler Güçler özellikle totalde ciddi yükseliş yakalayarak bir anda 7. sıraya yerleşti. A/B'deki başarısını da pekiştiren dizi A/B'de günü 4. sırada tamamladı.

Alemin Kıralı'nın tekrarı neredeyse yeni bölümden iyi gitti ve ilk 20 içerisinde yer aldı. Dizinin tekrarının aldığı bu reyting ATV'nin Çarşamba planlarını değiştirebilir.

Rambo: İlk Kan totalde ilk 10 içerisinde yer alarak başarılı bir performans gösterdi.

Günlük dizilerden Beni Affet de ilk 5 içerisine girerek yeniden dikkatleri üzerine çekti.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
  • Muhteşem Yüzyıl dizisi, iyi bir açılış yaptı ve her iki gruptada zirvede yer aldı. Özellikle A/B grubunda iyi bir oran aldı.
  • Pis Yedili dizisi, Muhteşem Yüzyıl'ın karşısında iyi bir direnç gösterdi. Show TV'nin, Pis Yedili'yi çekmekle ne kadar mantıklı bir karar verdiğini görmüş olduk. Ancak, A/B grubunda pek fazla ön planda olamadı.
  • Kuzey Güney dizisi beklentileri karşılayamadı ve iyi bir açılış yapamadı. Total'de 4., A/B'de 3. oldu.
  • Star TV'nin günlük dizisi Beni Affet, her iki grupta ilk 10'da yer aldı ve dikkatleri üzerine çekti.
  • Günün süprizini İşler Güçler dizisi yaptı. Her iki gruptada ilk 10'da yer aldı ve Muhteşem Yüzyıl'ın ardından yayınlanmanın avantajını yakaladı. Zor bir saatte, iyi bir reyting aldı. Özellikle, Total grubuda başarı sağladı. Total'de 7. sırada, A/B'de 4. sırada yer aldı.
  • Rambo: İlk Kan filmi, Total grubunda STV'yi taşıyan yapım oldu. Film, Total grubunda 8. sırada yer aldı.
  • Fox TV'nin günlük dizisi Deniz Yıldızı, Total grubunda başarılı bir performans sergileyerek 9. sırada yer aldı, ama A/B grubunda vasat reyting aldı.
  • Büyük Risk adlı yarışma programı, A/B grubunda başarılı performans sergiliyor. Özellikle final sahnesiyle iyi reytingler alıyor.
  • Seksenler'in 12 Eylül Bölümünün tekrarı, A/B grubunda başarılı performans sergiledi ve 6. sırada yer aldı.
  • Fox TV'nin günlük dizisi Unutma Beni, başarılı performansını sürdürüyor. Her iki gruptada ilk 20'de yer aldı.
  • Fox TV'nin günlük dizisi Dinle Sevgili, vasat performansını sürdürüyor. Bu arada dizinin final bölümü yaklaşıyor.

Günün en başarılı kanalı, Star TV. Muhteşem Yüzyıl dizisinin aldığı reytingler ve Muhteşem Yüzyıl dizisinin ardından yayınlanan İşler Güçler dizisinin aldığı reytingler, kanalı zirveye taşıdı.

Son düzenleme:
Konu açılmıştır ve ayrıca 07.00 - 10.00 arası reytingler eklenmiştir.

Muhteşem Yüzyıl ; totalde yaklaşık 11 , abde yaklaşık 15 reyting alarak açık ara zirbenin sahibi oldu , çoğu dizi gibi düşüş yaşasada muhteşem oranlar aldı.

Pis Yedili ; totalde 6 reytingle 2.sıranın sahibi oldu ve KGyi de farkla geçmeyi başardı , ama malese abde 3 reytingte kaldı , diğer haftalar düşüş yaşar ve Salı günü gittiği gibi gidemez.

Kuzey Güney ; total grubunda 5 reytingle sezonu açan dizi pek başarılı gitmedi , abde de yine aynı şekilde.

Son düzenleme:
muhteŞem yÜzyil dİger dİzİlere gÖre sezonun en İyİ aÇilisini yaptİ haftaya total 13 ab 16 17 Çikacagİ kesİn gİbİ harİka bİr bÖlÜmdÜ ab İlk İkİyİ kapattİ dİger dİzİlere fark atti

haftaya dahada artacagİ kesİn mÜkemmel bİr prodİksyon helal olsun .!

Son düzenleme:
Alişan&Sevcan'ın reytingleri düşünce konuk kalitesi de düşmüş.
Star Tv'nin gündüz kuşağında yüzü gülmedi bir türlü tutturamadılar programları.

Alişan&Sevcan'ın reytingleri düşünce konuk kalitesi de düşmüş.
Star Tv'nin gündüz kuşağında yüzü gülmedi bir türlü tutturamadılar programları.

star gecen kanal bitek kanald gündüz kusaginda beni affet saymiyorum o öglene giriyor
atv iyi

bugün ne giysem çok haber oluyoda noluyo kimsenin izledigi yok

13:00 - 14:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 2.63 , 2) ATV: 1.95 , 3) YMRCAK: 1.74

- - - Ekleme - - -

13:00 - 14:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 2.63 , 2) ATV: 1.95 , 3) YMRCAK: 1.74

- - - Ekleme - - -

muhtesem birinci olacak

Küçük Sırlar 19.bölümden başladı. Tahmin etmiştim zaten. İlk bölümlerini hiçbir zaman tekrar yayınlanmadı Rtük yüzünden
Bu arada Yeni Starın logosuna güzel gitmiş

- - - Ekleme - - -

Ama
Bi ara sabahlar 10.bölümden itibaren yayınlamıştı eski Star

Kanal D bölümleri vermemiş.
Star elindeki bölümleri yayınlıyor.

Stardaki bölümleri de fena değil. 30-44 arası bozmuştu. Kanal D'dekileri ezbere biliyordum. Ama bunları hiç netten izlemedim. Yine de okul bölümlerinin tadını hiç
Bir bölümü vermiyor

Oha! Küçük Sırları 1 saat bile vermedi. 45 dakika verdi. 15 dakikası reklam. 30 dakika dizi seyrettik. Star Tv yönetimini güzelce selamlıyorum