12 Eylül 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi gecesi ne izlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 2 15.4%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 1 7.7%
  • Yalancı Bahar (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bul Bakalım (Star)

• Al Yazmalım (ATV)

Oy: 4 30.8%
  • Sensiz Olmaz (Show)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Merakla beklenen sezonun ikinci Pazartesi gecesinde neler oldu ?
Geçen hafta sezonu lider olarak açan Arka Sokaklar yerini koruyabildi mi ?
Yeni başlayan ve sezonun en iddialı dizileri arasında gösterilen Sensiz Olmaz ve Al Yazmalım ne kadar izlendiler ? Kaçıncı oldular ?
Geçen hafta reytingleriyle iyi sayılabilecek bir giriş yapan Yalancı Bahar bu hafta ne yaptı ?
Fox'un geçen seneden beri iyi işler başaran dizisi Yer Gök Aşk rakiplerinin artmasıyla üst sıralardaki yerini koruyabildi mi ?
Geçen sezonun flaş dizisi Deniz Yıldızı yeni sezonu nasıl açtı ?
Reyting FavoriForumum'dan takip edilir.

Program sıralamaları belli oldu.

Arka Sokaklar rakip tanımıyor! Dizi bu hafta da güçlü rakiplerine rağmen açık ara zirvede yer aldı. Hem totalde hem de A/B'de!

Fox'un başarılı dizisi Yer Gök Aşk müthiş bir başarı elde ederek birbirinden güçlü rakiplerini geride bıraktı ve iki grupta da ikinci oldu!

Totalde 9. A/B'de ise 3.olan Kanıt günün bir diğer başarılı yapımı oldu.

Geçen hafta özelliklle A/B'de çok iyi oranlarla başlayan Yalancı Bahar, A/B'yi kaybetmiş gözüküyor. Dizi totalde 4.olmasına rağmen A/B'de 7.sıraya kadar düştü bile! Üstelik dizi reklamsız yayınlandı!

Al Yazmalım, ilk bölümüyle iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. Dizi, totalde 5.oldu. A/B'de ise dizinin hemen sonrasında yayınlanan tekrarı ön plana çıktı ve 4.oldu. Yeni başlayan üç dizi içerisinde şu an en başarılısı Al Yazmalım gibi gözüküyor! Yine de beklentilerin altında!

Ve günün en büyük şokunu Sensiz Olmaz yaşadı. Birbirinden ünlü oyunculardan oluşan kadrosuyla sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Sensiz Olmaz, çok kötü bir başlangıç yaptı. Dizi totalde 10.sıradan giriş yaparken tekrarı ise 6 sharede kaldı ve 39.oldu! Dizi A/B'de 5.olarak daha iyi gitse de beklentilerin çok altında kalarak kanalını hayal kırıklığına uğrattı!

Deniz Yıldızı totalde iyi bir başlangıç yaparken Dinle Sevgili de başarısını sürdürdü.

Show TV'nin gündüz kuşağında yayına başlayan "Saba Tümer'le Bugün" iyi bir başlangıç yaptı. Programın yarım saatlik son kısmı totalde 17 share, A/B'de 19 share almayı başardı. Uzun olan 1,5 saatlik kısmı ise 11-12 share kaldı.

Son düzenleme:
Abdülkadir Ceylan Ede'nin yönettiği Ana Yüreği'ni izledim. Güzel bir drama dizisiydi. Rakipleri zor olmasa iyi reytingler alabilirdi. Ama belli de olmaz.

Bekliyoruz sonuçlari 🙂

İzlediklerim;
- Sensiz Olmaz
- Leyla ile Mecnun

Sensiz Olmaz;
Tamamını izlemedim ama izlediğim kadarıyla, güzel diyebiliriz ama bakalım nereye kadar gidecek dizi. Feryal ile Hakan boşanmıştır ve Feryal, Aydın'la evlenecektir. Feryal'in oğlu Alp'i de ikna ederler ama Hakan onun velâyetinini almaya çalışır. Yani dizi böyle geçecek heralde. Güçlü kadrosuyla dizi bakalım nereye kadar gidecek.

Leyla ile Mecnun;
İzledim ve çok komikti yine. Mecnun, Nurten'in Almanya'daki yeğeniyle evlenmekten vazgeçer vazgeçmesine ama geç kalmıştır. Evleneceği kızın akrabaları evi kaplamıştır. Mecnun tam vazgeçeceğini söyleyecekken oradakiler sopa falan hepsini çıkartırlar. Leyla, Mecnun'dan ayrılmaya tahammül edemez. Ara sıra kafa gidip gelir ve delirdi diye hastane'ye yollanır. Dede kurtarır falan filan. Nurten'in yeğeni ile Mecnun oraya düğün yeri bakmaya gider ve bulurlar. Nurten'in yeğeni orada olan adama aşık olur. Evlenmeye gelinir ve Mecnun falan evet der ama en sonunda Nurten'in yeğeni "Ben evlenemem" diyerek vazgeçer. Koşarak Aşık olduğu adamın yanına gider Arabasına biner ve Araba'da Araba olsa bari külüstür adeta.
En sonunda Leyla yetişir ama Babası alır ve götürür. Bu bölümde Çocuklar Duymasın'a gönderme yapıldı.

TOTAL Prime-Time Sonuçları[/B]

Kanal D: 20
Fox: 10.7
Atv: 10.1
Star: 8.5
Show Tv: 7.6
Kanal 7: 3.3
Stv: 2.7
Flash: 1.7

AB Prime-Time Sonuçları

Kanal D. 16.2
Show Tv: 10
Atv: 9.8
Star: 8.1
Fox: 7.1
Stv: 2.4
Kanal 7: 2
Flash: 0.8

Kanal sıralamaları belli oldu...[/SIZE][/COLOR][/FONT]

FOX totalde yer gök aşk,deniz yıldızı,unutma beni ve dinle sevgiliyle çok iyi gitti
Kanal d arka sokaklar ile yine zirvede!
ATV alyazmalım ile iyi gitti sayılır totalde.
Ab'de ise KANAL D,SHOW,ATV iyi gitti!

Arka Sokaklar yine zirvede.

Yer Gök Aşk'ın ortalamasını Deniz Yıldızı düşürmüş bence Total'da 2. AB'de 6. olmuştur.

Yalancı Bahar bu haftada yükselişe geçemedi gelecek haftalarda işi zor. Total'da 5. AB'de de 5. olmuştur.

Sensiz Olmaz Total'da kötü AB'de iyi başlamış ama beklentileri karşılamadı dizi. Total'da 6. AB'de 2. olmuştur.

Al Yazmalım, Sensiz Olmaz'dan daha iyi bir başlangıç yaptı ve 2 gruptada ortalama reyting aldı ileri ki haftalarda yükseliceğini düşünüyorum.

Yorumlarım;

Arka Sokaklar: Dediğim gibi rakipsiz ben baştan söyledim hiçbir yapım bu yapımı koltuktan edemez çünkü pazartesinin geleneği oldu

Al Yazmalım: Tutmuyacak dedim ve tutmadım çünkü tutacak oyuncu kadrosu ve hikayesi yoktu

Yalancı Bahar: Fahriye Evcen reyting getirecek bir oyuncu değil dedim ve bundada haklı çıktım

Kanıt: Dün seyrettim güzel bir bölümdü birsürü bilgiler öğrendim dünkü bölümden .....Örnek: Katillerin niye geceleri seçtiğini filan

Gercekten soktayim su an.. Okuldayim ve kanal siralamalarina bakayim dedim ve boyle bir tablo cikacagini hic ama hic tahmin edemezdim.. Yaa arkadas bu nasil arka sokaklariymis.. Yalanci bahar cok cabuk gerilemis ve al yazmalim beni ve twitter'da okududugum yorumlara gore herkesi hayal kirikligina ugratmis.. Sabah diziyi izledim ve ay yapim ilk kez basarisiz bir proje yapti bu benim dusuncem, oyuncular hic oynayamiyorlar zeynep eronat, orhan alkaya ve macit koper haric... Yer gok ask'ta fox icin iyi reytingler almaya devam ediyor.. Sensiz olmaz'da show tv'yi hayal kirikligina ugratmis resmen.. Gold film iki ayni yapima bagli dizilerini ayni gunde yayinlatiyor; yalanci bahar ve sensiz olmaz. Neyse umarim ileriki haftalarda reytingleri yukselir. Bu arada bana ozel mesajlar gelmis birkac tane ama su an okuyamiyorum okulda oldugum icin, eve gelince hepsini okuyacagim ve cevap yazacagim..

Bazı dizilere yorum yapmayı unuttum;

Sensiz Olmaz: Show Tv'nin en güvendiği yapımdı yine ben tutmuyacak dedim ve bundada haklı çıktım bana göre reyting unsurları en önemli şey konusu ve oyuncuları ve kanal

Doktorlar Tekrar: Süper gitmiş yine keşke bir daha çekseler tabi eski kadro ile..

Kanıt: Abde 3.olması inanılmaz başarı sanki o saatte kemik bir izleyicisi var ve ben gibi

Yer Gök Aşk !
________

Harika yani muhteşem her iki grupta da 2.olmuş süperrr !!

Bence yoruma gerek yok pek fazla Arka Sokaklar,Dinle Sevgili,Deniz Yıldızı ve Yer Gök Aşk harici diziler kanallarını hayal kırıklığına uğrattılar

FKS14'ÜN Dizisi Flash'da yayınlanmaya başlamış

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]96[/TD]
[TD]GERCEGIN PESINDE.[/TD]
[TD]FLASH[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TRT kanal sıralamalarına girmiyor sanırım.. Leyla ile Mecnun'un sıralamasını merak ederek baktım ama..

Yorumum:

Arka Sokaklar 1.Liği Bu senede kaptırmadı kaptıracağıda benzemiyor...
Bana Göre ileriki zamanlarda Yer Gök AŞk ile Al yazmalım Kapışak bence...
Yalancı Bahar orta sayılabilecek bir oran almış ama git gide düşüyor ...
Kanıt Eski gününe gelince rahatladı biraz bunda Arka Sokaklarında Yardımı var bence..
Dinle Sevgili Güçlü rakipler içinde 7.olarak iyi iş çıkarmış...
Sensiz Olmaz Tutmamış Geçen Seneki Star Tv nin tutmayan dizileri bu sene show tv ye geçmiş gibi....

Hoyt bee Yer Gök Aşk'a bak bu dizinin oturmuş bir izleyici kitlesi var karşısına ÖGBZ'yi koy yine 5-6 reyting alır...