RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Hohohohoh Happy ChristmasSen yeni mi başladın Eşref Rüya’ya ohoooo hooo
Hohohohoh Happy ChristmasSen yeni mi başladın Eşref Rüya’ya ohoooo hooo
Açılış bölümünü nasıl buldunuz ?Sahtekarlar'ın senaryosu iyi işlenirse Çarpıntı biraz zor toparlar artık, boşlukta kendine kitle edinemedi, ana hikaye renksiz, Sibel Taşçıoğlu'na yazık oldu.
Sahtekarlar iyi başlamış, devamı önemli, senaryo nasıl ilerleyecek göreceğiz, 5-6 bölüm bi takip edelim...
İzlemedim efendim siz izlediniz mi...Açılış bölümünü nasıl buldunuz ?
İzledim , genel olarak beğendim temposu iyiydi, finalde de ters köşe yaşandı.İzlemedim efendim siz izlediniz mi...
İzlemiş , ve beğenmemişsin gibi.Yeni balon dizimiz hayırlı olsun.
İzlemeye gerek yok, ortada.İzlemiş , ve beğenmemişsin gibi.
Nesi ortada gayet iyi başlamış , ne bekliyordun ?İzlemeye gerek yok, ortada.
Çarpıntı yeni yıla kalmaz agam.Ya Sahtekarlar & Teşkilat yarışı olacak yada üç dizi Pazar gününden ekmek yiyecek. Bakalım nasıl olacak. 👀
temenim bu yönde.3 dizide kendine yetecek oranları alır umarım.
İki paragrafa aynen katılıyorum, ab için zirve şaşırtıcı olmaz.Pazar günü için liderlik mücadelesi yapacak iki yapım netleşti gibi ama Sahtekarların üç dört bölüm zamana ihtiyacı var.Dizinin izleyicisinin oturması Çarpıntı gibi ilerleyen bölümlerde düşecek mi , yukarı mı tırmanacak bakacağız.temenim bu yönde.
Teşkilat’a kocaman tebrikler. Yeni bir rakipe rağmen (rakip iyi açılış yapmış) Total ve Abc1’de iyi bir sıçrama yaşamış.
Henüz dünkü bölümü izlemedim. Bir kaç sahneye denk geldim. Rabia diziye çok yakıştı. Dizide olaylar çok, bu senede zirvede olmaya devam edecek gibi.
Sahtekarlar çok iyi bir açılış yapmış. Dizinin fragmanları iddialı olduğunu gösteriyordu. Umarım oranlarını arttırır diğer bölüm. İyi ilerlerse belki Ab grubunda zirve alabilir.
Çarpıntı maalesef kötü düşüş yaşamış. Diğer hafta oranlarını arttırmazsa sıkıntı olabilir. Dizinin şu anki oraları çok kötü değil ama git gide erimesi iyiye işaret değil.
4. dizimiz ne zaman olacak bakalım.
Düşerrrr 😂İki paragrafa aynen katılıyorum, ab için zirve şaşırtıcı olmaz.Pazar günü için liderlik mücadelesi yapacak iki yapım netleşti gibi ama Sahtekarların üç dört bölüm zamana ihtiyacı dizinin izleyicisinin oturması Çarpıntı gibi ilerleyen bölümlerde düşecek mi , yukarı mı tırmanacak bakacağız.
Ne yapayım hacı 😂Bakacağız, düşmezse ne yapacaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?