Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Kuruluş Osman 100. Bölüm etkisiyle yükselir diyordum ama düşmüş. Bu sene zirvedeki yerini koruyamayacak bence.Gecenin Ucunda'nın yükseleceğini tahmin ettim. Her ne kadar çoğu kişi feci düşer dese de dizi bu hafta oranlarını arttırmış. Bu reytingleri korusa zaten rahatlıkla devam eder Star TV etkisiyle.O Kız bu oranlarda gidip gelir. Kanal D için yeterli midir bilmem ama bir süre devam eder gibi.Haftaya iki yeni dizi geliyor. İlk defa herhalde 7 büyük kanalda da dizi yayınlanacak aynı gün. Rekabet büyük.
Kuruluş Osman 100. Bölüm etkisiyle yükselir diyordum ama düşmüş. Bu sene zirvedeki yerini koruyamayacak bence.
Gecenin Ucunda'nın yükseleceğini tahmin ettim. Her ne kadar çoğu kişi feci düşer dese de dizi bu hafta oranlarını arttırmış. Bu reytingleri korusa zaten rahatlıkla devam eder Star TV etkisiyle.
O Kız bu oranlarda gidip gelir. Kanal D için yeterli midir bilmem ama bir süre devam eder gibi.
Haftaya iki yeni dizi geliyor. İlk defa herhalde 7 büyük kanalda da dizi yayınlanacak aynı gün. Rekabet büyük.