12 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yst yeni bölüm başladı

veliaht sıralamaya girememiş yine,programı düğün salonundamı çekiyorlar ne! ses ışık stüdyo tam bir fiyasko

daha öncede yazdım iki hafta sonra yayından kaldıracağın programın sunucunu kovup kendine niye yandaş damgası yapıştıttırıyorsun.

samanyolu iyi gitmiş

20:45 - 21:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 7.56 2) SMNYL TV: 7.29 3) FOX: 5.3 4) KANALD: 4.48 5) TRT1: 1.37

Acun ve Şefkat Tepe iyi gitmişler. Fatih Harbiye düşük mi gidiyor?

Bebek isi cok iyi yine
listede yok ama maalesef

velihatın neden tutmadıgı anlaşılıyor. velihat denince akla kuvetli yarışmacılar bekliyor insan ama millet amcasının oglunu kendi oğlunu yarışmaya taşımış ))) birde her sanatçı microfonu alıyor bırakmıyor 1 satte 2 yarışmacı şarkı söylüyor sanki yarışma değil evde sohbete gelmiş. kimse bunun gerçek yarışma olduguna inanmıyor. seyrici inanmadıgı, kendisini kandırdıgı bir şeyi asla izlemez

yst özet 7.56 almış çok iyi,gelecek anlık yeni bölümün olacak🙂

21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 8.41 2) FOX: 6.25 3) KANALD: 5.69 4) SMNYL TV: 4.17 5) KANAL7: 1.73

show ve atv'ye ne olmuş bu akşam 2 reyting alamıyolar

Son düzenleme:
Acun ve Fatih Harbiye iyi gitmiş. Arka Sokaklar bu hafta bomba etkisiyle yükselecek gibi.

Show TV ve ATV yine bir Cumartesi hüsrani yasiyor.
Fox fena gitmiyor, Samanyolu son anlik reklamdi sanirim? @emreemreu ?

Arka Sokaklar iyi bomba reklami yapti, dogal olarak iyi gider
izliyormusun @pompy ?

Arka Sokaklar reklam 21:32.

21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 8.69 2) SMNYL TV: 7.03 3) KANALD: 5.68 4) FOX: 3.58 5) ATV: 1.78

İnşallah öyle olur ben de uzun bir aradan sonra izliyorum bomba var diye. Yeni kızlar bomba çıktı.
Ben arkayı izleyince başım dönüyor, nasıl bi görüntü yönetmeni varsa; kamera zoom çoşkusu yapıyor. Bi ileri bi geri bi sağa bi sola
böyle çekimmi olur

Velihat listeye girerek büyük bi başarıya inza attı

Bana da oluyor aynı şey.
O yüzden sürekli izlememek lazım. Arada başka şeylerle ilgileniyorum ben de.

Acun Şefkat Tepe ve Arka Sokaklar bu anlıkta iyi gitmişler. Yalnız Arka Sokaklar'da ilk bomba patladı. Herhalde ilerleyen zamanlarda yine patlayacak.