12 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maç iki gruptada harika gitmiş helal olsun yalan dünya ab ve totalde reyting kaybetmiş nerdeyse kmoi geçecekmiş

Nekadar maçın reytingleri iyi olsada , bana ab oranları az gibi geldi milli maç içi 14 reyting hemde 2.kısmı bence az ben 1-2 reyting daha fazla beklerdim , Muhteşem Yüzyılda 14e çok yakın bence tnsnin ab rekorunu kıracak çarşamba günü.

Bencede az Milli maç'a A/B'de ben en az 17 beklerdim.

Huzur sokağı harikalar yaratmış kmoi enfes gitmiş

ıyıde sadece 45 dakika geriye gitti. saat degisikligini abartmamak lazım.

Milli maç az bence bölünmese gs maçını geçemeyecek en az 17 almalıydı

maç her iki grupta silip süpürmüş helal olsun ..

behzat yine muhteşem gitmiş..

koçan dediğim gibi totoşta batmış ab de aldığı oranlar gerçek dışı zaten şişirme reytingler..

kayık şehir ilk haftayı ve ikinci haftaki oranlarını mumla arıyor ..

yalan dünya geçen seneye göre iflas etmiş

neyse önümüzdeki hafta dila hanım gelirde bunları slip süpürür bu çerezlerden kurtuluruz ..

- - - Ekleme - - -

maç her iki grupta silip süpürmüş helal olsun ..

behzat yine muhteşem gitmiş..

koçan dediğim gibi totoşta batmış ab de aldığı oranlar gerçek dışı zaten şişirme reytingler..

kayık şehir ilk haftayı ve ikinci haftaki oranlarını mumla arıyor ..

yalan dünya geçen seneye göre iflas etmiş

neyse önümüzdeki hafta dila hanım gelirde bunları slip süpürür bu çerezlerden kurtuluruz ..

sali gunu yine mi maç var

maç iyi gitmiş ama bekelentini altında
behzat maç etkisiyle çökmüş
bu dizinin kaderi kötü
desterenin koçanı gene süper gitmiş
yalan dünya dün izlediğime göre nurhayat ve orçunu çıkarınca dizi mizi kalmıyor hakettiğini bulmuş
kayıp şehir hiç izlemedim ama ortadan gidiyor
beni affet en az izlenen günlük dizi olmuş mahoni tns yi basabilir

Kendimize doğru ab grubunda iyi başlamış totalde kötü

Öbgzk maçla çakışmamak için ôzetsiz başlayınca korkaklık olmuyo hs biraz geç başlayınca korkak oluyo de mi revan efendi

Bunlara ne desen beğendiremezsin takas,huzuru kötülemeye çlışyor hala,reytingler ortada,huzurun özeti sadce 15 dk fazla yaynlandı,bundanda etkilenmedi zaten.

Aynen vhp huzur sokağı cumanın kralı artık zaten özeti yalan dünyayla aynı totalde

Huzur sokağı koçanlamış kanal dyi

Son 12 günde star abde haftanın bütün günlerde birincilik gördü totalde ise cumartesi sadece göremedi[/COLOR]

Huzur Sokağı tebriği hakediyor.Kayıp Şehir total oranları fena değil ancak ab gerçekten kötü gitmiş.Emir'in Yolu tekrar zaten vasat gitmiş.Yalan Dünya gelecek hafta toparlanır diye düşünüyorum.

Kayip sehirle huzur sokagi 1 saat karsilasiyo.. Huzur korkudan mactan 1 saat sonra bitiricek ki bi kac gidin reytibg toplasin

Kayip sehir , huzuru fena patakliycak

ibretlik
diziyi izlemiyor olabilirsiniz ama biraz doğru yorum yapın bende izlemiyorum mesela