Kayıp şehir totale hitap ediyor, A/B'sinin yüksek çıkması zor ...
ilk bölümlere bakılınca ab si yüksek çıkıyordu ..
Kayıp şehir totale hitap ediyor, A/B'sinin yüksek çıkması zor ...
maç silip süpürmüş 16 ları bulmuş
behzat ç fırtına gibi esiyor günün özeti bu ..
koçanla kayık şehir birbirlerine bindirme yapmışlar yarın koçanın totoşu yüksek çıkar, kayık şehirin ab si yüksek çıkar ..
- - - Ekleme - - -
maçta çuvallamış koçan nesi fena değil .. yarın 5 i bulursa öpüp başına koysun)
Bana açiklama yaparken kendinede bir itiraf yapmişsın kırmızı olarak işaretlenmiştir.At gözlüğünü çıkartmişsin.Teşekkürler.
sen nerey baktın destere maç sırasında 6 reyting almış neresi kötü .. maçtan sonra 9 ortalama yarın sbt de totalde 7.5 alacak işte.. kayıp şehir tns de çok düşük çıkıyor . yarın kayıp şehir 5 alsın öpsün başına koysu oda zor ya neyse. olan yalan dünya ya olacak yalan olabilir yarın)))
destere ögrenmedin gitti yahuu ilk bölümle bir dizinin ab yada total oldugu anlaşılamayacagını))))) kanal d de hemen hemen tü dizilerin absi yüksek çıkar. çünkü kanalın genel izleyecisi ab atv de de genelde dizilerin ilk bölümünün totali yüksek çıkar .. karadayı mesela tıtali yüksek çıktı ama dizi zamanla ab si de yükselecek
Bu son bucukta kayip 6.50 yi gecer
- - - Ekleme - - -
Bu son bucukta kayip 6.50 yi gecer
sbt de 7,5 çıkması önemli değil tns de adaha düşük çıkar birde ab grubunda maç süpürecek reytingleri ab de behzat Ç . birinci olur dizilerde ..
Benim hicbir zaman at gozlugum yoktu.. Ama sen bu gidisle daha at gozlugu takma kabiliyetini bile yapamazsin.
Kayıp şehir az izleniyor ama daha fazlasını hakediyor gibi, dizi tutturmak zor iş...
- - - Ekleme - - -
Sanmıyorum, aksiyon bitti gibi bir şey bu dilimde...
Evet kabileyetim yok..Yeteneksizsiniz - Yeneksizliğimi yüzüme vurma
Şubat yeni bölüm değildi umarım
behzat vuruldu .. devamı haftaya...... yine süper bir bölümdü ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?