12 Ekim 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba gecesi ne izlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 5 50.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Show)

Oy: 3 30.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 3 30.0%
  • Tövbeler Tövbesi (ATV)

Oy: 1 10.0%
  • Kurşun Bilal - Final (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Deja Vu - Y.S. (Star)

• Anneler ile Kızları - Tekrar (Star)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Canan (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl alışıldığı gibi açık ara zirvede.

Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl ile yarışamıyor. Dizi bu hafta biraz daha düştü ve 20 sharenin altında kaldı. Yine de Muhteşem Yüzyıl gibi çok güçlü bir rakip karşısında bu reytingler kötü değil.

Çocuklar Duymasın düşüşe geçse de iyi direndi.

Tövbeler Tövbesi yeni gününde de bekleneni veremedi. Özellikle ATV ile dizi yöneticileri arasında yaşanan sorunlar göz önünde bulundurulduğunda dizinin uzun süre devam etmesi zor gibi gözüküyor...

Son düzenleme:
Canan finale kalan 1.bölümüyle umarim yükselise geçmistir

Program siralamalari eklenmistir.

Program siralamalari eklenmistir.

yeter artık benim yorumu ne siliyorsun düzeltlemek çok mu zor geliyor sana?Bu 1 değil 2 değil kaçıncı oldu

edit: Yorumum Muhteşem Yüzyıl büyük sıçrama yaptı ve bu hafta Öbgzk geçti Frank Woods bu gönderme sana

Son düzenleme:

reytingleri biz ekliyoruz, bize söyleyebilirdin biz eklerdik.

Kuzey Güney'i izledim.

Adminim Kuzey Güney'in reytingleri nasıl sence

Kurşun Bilal Final bölümü ilk 100 girmedi sebebi saat 1:00'de yayınlanması atv utanmadan saat 00:01'de özetle başlamış ben izlemedim ama reytinglerde Kurşun Bilalın 00:01'de tekrarı ilk 100'e girmiş Final Bölümü girememiş yazık ettiler diziye

AlemTo milli maç olmasaydı biraz zor geçerdi 0.30 farkla AB'de geçmiş TOTAL'de hala rakipsiz.

AlemTo milli maç olmasaydı biraz zor geçerdi 0.30 farkla AB'de geçmiş TOTAL'de hala rakipsiz.

Kuzey Güney varken geçti😉 Milli Maç erkekleri ilgilendiren bir şey Öbgzk erkek izleyicisi çok nadirdir.Örnek geçen sene milli maçlar varken 20 reytingin üstünde yer alıyordu 😉

Kuzey Güney varken geçti😉 Milli Maç erkekleri ilgilendiren bir şey Öbgzk erkek izleyicisi çok nadirdir.Örnek geçen sene milli maçlar varken 20 reytingin üstünde yer alıyordu 😉

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin FGSN gibi tek kadın izleyicisi yok 😉 Bizim mahallede kadınlardan çok erkekler izliyor mesela 😉

Muhteşem Yüzyıl, sonunda geçti Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi. Ama tabii maçın da önemli etkisi var bunda.

Tövbeler Tövbesi muhtemelen 29.bölümüyle final yapacaktir.. Gerçekten yazik oldu diziye..

kuzey güney çarşamba günleri bbalarılıdır bence reytingleri iyi şuan öbgz haricinde kanal d hangi yapımıyla çarşamba başarılı tek kuzey güney var dizi cuma günü olsa 12 reyting bankoydu ama kanal çarşambaları tamamıyla boş bırakmış olacaktı kuzey güney doğru yolda.....

ilginç bir not
[TABLE="class: cms_table_cms_table_rating"]
[TR]
[TD]51[/TD]
[TD]ANNELER ILE KIZLARI (TKR)[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]22:27:28[/TD]
[TD]1:43:13[/TD]
[TD]1,05%[/TD]
[TD]3,64%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_cms_table_rating"]
[TR]
[TD]55[/TD]
[TD]ANNELER ILE KIZLARI (TKR)[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]22:27:28[/TD]
[TD]1:43:13[/TD]
[TD]1,12%[/TD]
[TD]4,23%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dizi ilginç bir şekilde düşüşe geçti.....yayınlanan tekrarının ilk 40 ı sağlam olmalıydı .......saat 10.30 da pt2de yayınlanan bir program veya dizi bu kadar düşmemeliydi.....yeni bölümleri acilen perşembe pt1 de yayınlanmalı......
acilen perşembe pt 1de

Muhteşem Yüzyıl, reytinglerini düzeltmiş.
İlk zamanlarda Kuzey Güney'in Muhteşem Yüzyıl'ı geçeceği yönünde rivayetler vardı. Kuzey Güney'de senaryo tıkanıklığı başladığını düşünüyorum, Muhteşem Yüzyıl'da ise durum böyle değil. Konular belli. İki dizinin arasındaki fark iyice açılmış. Özellikle A/B'de.
Çocuklar Duymasın yükselmiş. A/B'de aldığı oranlar tatmin edici.
Canan her iki grupta da vasat.
Gündüz kuşağında ise,
-Müge Anlı ile Tatlı Sert
-Asmalı Konak
-Sihirli Annem
-Koca Kafalar
-Arka Sokaklar
-Unutma Beni
Reytingleri iyi olan yapımlar.
Ana Haber konusunda ise,
FOX ve ATV'nin haberi böldüğünü ve haksız reyting kazandığını belirteyim.
1-Kanal D Haber[Her iki grupta da zirvede. Üstelik açık ara farkla.]
2-Show Haber=Star Haber[Biri totalde, diğeri A/B'de Kanal D'nin takipçisi.]
3-FOX Haber
4-ATV Haber

Ozan aksine Çocuklar Duymasın yükselmiş düştü demişin

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin FGSN gibi tek kadın izleyicisi yok 😉 Bizim mahallede kadınlardan çok erkekler izliyor mesela 😉

Alakası yok maçın etkisi olmuştur fakat Öbgzk geçen maçlar varken 22-25 arası dolaşıyordu😉 Sizin mahallediki erkeklerin hepsine sordun da mı böyle kafana göre yorum atıyorsun