'12 Dev Adam' Avrupa İkincisi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,159
Puanı
1,060
G01RT9rWIAAKsha

Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı tarih yazdı!

Ergin Ataman koçluğunda parkeye çıkan 12 Dev Adam, bu akşam finalde karşı karşıya geldiği Almanya'yla çekişmeli mücadelesinde zaman zaman öne geçmeyi başarsa da maçın son anlarında geriye düşerek 88-83 mağlup oldu ama 24 yıl sonra Avrupa Şampiyonası'nda (Eurobasket) ülkemize ilk gümüş madalyasını kazandırmayı başardı.

Triple-double yapan en genç oyuncu olarak tarihe geçen Alperen Şengün de turnuvanın en iyi 5 oyuncusu arasına seçilerek ödüle layık görüldü.

Son düzenleme:
En iyi koçu bu sezon
F4da biz eledik
Yunanistan liginde olye elendi
Bugün de final kaybetme
Bravo 0 aldın :A

İlk çeyrekte ne kadar iyi oynadıysak sonunu da o kadar kötü getirdik. Sağlık olsun, buraya kadar namağlup gelmekte başarı gurur duyuyoruz.

En iyi koçu bu sezon
F4da biz eledik
Yunanistan liginde olye elendi
Bugün de final kaybetme
Bravo 0 aldın :A

Hocam ne bu Ergin düşmanlığı ben de bazı tavırlarını sevmem de abartıyorsunuz biraz. En iyi Türk koç şu an bence bu başarıları olan başka Türk koç benim bildiğim yok fazla hakim değilim biliyorsanız söyleyin.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Hocam ne bu Engin düşmanlığı ben de bazı tavırlarını sevmem de abartıyorsunuz biraz. En iyi Türk koç şu an bence bu başarıları olan başka Türk koç benim bildiğim yok fazla hakim değilim biliyorsanız söyleyin.
Engin kim la ? Ergin olmasın. :A

Peki hocam madem en iyi Türk koçu neden mili takıma oyuncu göndermiyoruz ?
Daha iyi Türk koçu söyle dedim argüman olarak onu ben ne bileyim adamla derdiniz var gibi sürekli. Sertaç sizin takımdan değil miydi ayrıca ? Kasıtlı oyuncu göndermemek milli takıma yapılıyorsa oldukça yanlış bir hareket ancak sizde de zaten yerli olarak çok iyi oyuncular yok diye biliyorum.

Daha iyi Türk koçu söyle dedim argüman olarak onu ben ne bileyim adamla derdiniz var gibi sürekli. Sertaç sizin takımdan değil miydi ayrıca ? Kasıtlı oyuncu göndermemek milli takıma yapılıyorsa oldukça yanlış bir hareket ancak sizde de zaten yerli olarak çok iyi oyuncular yok diye biliyorum.
Evet, Sertaç bizde oynuyordu ama sözleşme uzatma konusunda anlaşılamadı.
Melih Mahmutoğlu var , Tarık Biberoviç var en yeteneklimiz.
Erman Kunter , Orhun Ene.