TamamTamam ama önden hatırlatırsan iyi olur açacağın zamanı, unuturum.
TamamTamam ama önden hatırlatırsan iyi olur açacağın zamanı, unuturum.
CW’de Viktorya Sekret yayınlanmış onu yorumlayabilirdin.
0.2 almış en fazla bu kadar işte.
resimle konuyu destekleseydin kesin bir kaç sözümüz olurdu çok kuru bırakmışsın proğramı
demekki onlarda görsel değil konu anlatımlı icraat gerçekleştirmiş görsele önem vermek şart0.2 almış en fazla bu kadar işte.
Haklısın görsel anlatım daha akılda kalıcı.demekki onlarda görsel değil konu anlatımlı icraat gerçekleştirmiş görsele önem vermek şart
RTÜK teki zekaya hayranız şimdi victoria secret in neresini sansürleyecekler onu anlamadım yani tümden yayınlanmasın demek gibi bişey buHaklısın görsel anlatım daha akılda kalıcı.RTÜK Burada geçen sene Victoria Secret yayınlandı diye kanala ceza kesilmişti bu arada.
Yıllardır Türkiye’de yayınlanıyor aslında ama ilk kez geçen sene ceza kesti RTÜK. Son yıllarda sansür iyice arttı, amaçları belli aslında tek tip bir yayın anlayışı dolaylı olarak tek tip bir toplum yaratma peşindeler, artan sansürler de bunun kanıtı.RTÜK teki zekaya hayranız şimdi victoria secret in neresini sansürleyecekler onu anlamadım yani tümden yayınlanmasın demek gibi bişey busanırım sadece sap modeller rtük üyelerine hitap ediyor
Bu tekrar zaten asıl yayınına bakmak lazımGeçen sene (ort) 6.5milyon izlenmiş. CBS kanalında hemdeŞimdi bunu CW kanalaına vuralım mı @Çiğdem-Bizim Flash 2.5milyon(ort) izlenşyorsa.CBS de olsa kaç izlenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?