12 Aralık 2014 Cuma Reyting Sonuçları

8 point veriyorum(şimdilik )
beğenmezsem düşebilir çünkü bu kızı hiç izlemedim
Onu değil gozlugunun numarasını sordum))) Dun ergenler( orta2 ve ilk okul 5) diziye bakıyordu onlara sordum güzel mi diye düşündüler oh çekerek yok dediler( içsel olarak mira ile kiyaslayip yamani miranin elinden alamaz diye düşündüler zaaar)

beyazsoy ben gözlük kullanmıyorum
2. ben bu kız mira dan güzel demedim , bu kızı baz aldım yorumum için
yoksa mira daha güzel, belki bu kız yamanı elde edebilir oda senin deyiminle totiş hikaye ile ( hamilelik yalanı )

Yok artık.😱 5 idael.

Miradan güzel dedin demedim. Ergenler otamatikman öyle düşündüler. Kız çirkin burun estetik göze lens falan filan.. Hamilelik yalanı olacaksa totis değil embesiller için olur))) 6 ay geçti yazdan beri kız dal gibi neyin hamileliği bu özelikle göbek açık gelmişti

Medcezir'in dünkü bölümü çok iyiydi, yükselmesine sevindim.
Umarım ab'de zirveyi alırız yeniden.

Roman havasını @semre den sonra beğenen birini görmek iyi geldi))
Tam bakmadım Karagül bittikten sonra izlediğim yerlerde de Oya Başar çok iyi bir oyunculuk sergiliyordu.Dolabın içinde yakaladığı bir çocuğu dövüyordu laf sokmalar vb. yerler güzeldi

Begendin yani))) ilginç
Tamamını izlemedim 5 dk baktım sadece ona göre yorum yaptm
Petek Dinçöz ve sevdiceği bir Sultan-Ferhat gibi olmamışlardı
yani sonra Akasya Durağındaki karı-koca Cennet Mahallesindeki gibi değillerdi + Levent Ülgen de her zamanki rolünde gibiydi onları beğenmedim ama Oya Başar iyiydi rolün hakkını veriyor gibiydi
bunlar izlediğm 5 Dk'lık yerden çıkardıklarım

Yok artık.😱 5 idael.
5 ideal de hangi kanal en fazla izlenen böyle bir diziyi bitirmek ister

Evet evet Kendal 10 sezon sürsün diyordu

Tek oyuncu var diyon yani doğal olarak aslında begenmemissin

medcezir yine total olmuş ay yapım tüm dizilerinde ab yi kaybetti anlaşılan @Forumdash

karagül her zamanki gibi
as ab de dibe demir atmış

Arka Sokaklar , Pazar gününe alınırsa reytingler artacaktır.