8 point veriyorum(şimdilik )Kaç numara
8 point veriyorum(şimdilik )Kaç numara
Onu değil gozlugunun numarasını sordum))) Dun ergenler( orta2 ve ilk okul 5) diziye bakıyordu onlara sordum güzel mi diye düşündüler oh çekerek yok dediler( içsel olarak mira ile kiyaslayip yamani miranin elinden alamaz diye düşündüler zaaar)8 point veriyorum(şimdilik )beğenmezsem düşebilir çünkü bu kızı hiç izlemedim
beyazsoy ben gözlük kullanmıyorumOnu değil gozlugunun numarasını sordum))) Dun ergenler( orta2 ve ilk okul 5) diziye bakıyordu onlara sordum güzel mi diye düşündüler oh çekerek yok dediler( içsel olarak mira ile kiyaslayip yamani miranin elinden alamaz diye düşündüler zaaar)
Ne 4 ü Karagül ; Oyunculara kalırsa 10 sezon sürecek başka kanala geçmediği sürece devam edecektir
Dün Roman Havası'nın tekrarına denk geldim biraz baktım, dizi iyi gözüküyordu ama geçtiğimiz hafta düşmüş biraz
Miradan güzel dedin demedim. Ergenler otamatikman öyle düşündüler. Kız çirkin burun estetik göze lens falan filan.. Hamilelik yalanı olacaksa totis değil embesiller için olur))) 6 ay geçti yazdan beri kız dal gibi neyin hamileliği bu özelikle göbek açık gelmiştibeyazsoy ben gözlük kullanmıyorum2. ben bu kız mira dan güzel demedim , bu kızı baz aldım yorumum içinyoksa mira daha güzel, belki bu kız yamanı elde edebilir oda senin deyiminle totiş hikaye ile ( hamilelik yalanı )
Tam bakmadım Karagül bittikten sonra izlediğim yerlerde de Oya Başar çok iyi bir oyunculuk sergiliyordu.Dolabın içinde yakaladığı bir çocuğu dövüyordu laf sokmalar vb. yerler güzeldiRoman havasını @semre den sonra beğenen birini görmek iyi geldi))
Begendin yani))) ilginçTam bakmadım Karagül bittikten sonra izlediğim yerlerde de Oya Başar çok iyi bir oyunculuk sergiliyordu.Dolabın içinde yakaladığı bir çocuğu dövüyordu laf sokmalar vb. yerler güzeldi
Tamamını izlemedim 5 dk baktım sadece ona göre yorum yaptmBegendin yani))) ilginç
5 ideal de hangi kanal en fazla izlenen böyle bir diziyi bitirmek isterYok artık.😱 5 idael.
Tek oyuncu var diyon yani doğal olarak aslında begenmemissinTamamını izlemedim 5 dk baktım sadece ona göre yorum yaptm
Petek Dinçöz ve sevdiceği bir Sultan-Ferhat gibi olmamışlardı
yani sonra Akasya Durağındaki karı-koca Cennet Mahallesindeki gibi değillerdi + Levent Ülgen de her zamanki rolünde gibiydi onları beğenmedim ama Oya Başar iyiydi rolün hakkını veriyor gibiydi
bunlar izlediğm 5 Dk'lık yerden çıkardıklarım
5 ideal de hangi kanal en fazla izlenen böyle bir diziyi bitirmek ister
Evet evet Kendal 10 sezon sürsün diyordu
En iyisi izlediğim 5 dk'lık kısımla,tam izlemeden birşey deyip diziyi izleyenleri de kızdırmayayım : ))Tek oyuncu var diyon yani doğal olarak aslında begenmemissin
Bu sene harika gidiyor dizi agaDizimiz İKİ DÜNYA ARASINDA 5 reytinge dayandı! tebrikler!
ALLAH Bozmasın inşALLAHBu sene harika gidiyor dizi aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?