12.Adam 2000 ler Kulübünde!

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,704
Puanı
1,060
Foruma 4 yıl önce üye olup kısa süre de forumda kalıcı halen üyemiz benimde bu kısa süre içinde tanışıp kaynaşttığım sohbettini çok sevdiğim @12.Adam 2000 ler kulübünde kendisini tebrik ediyor nice mesajlara diliyoruz
seni tanımaktan çok mutluyum iyi ki geldin foruma

Son düzenleme:
Tebrikler @12.Adam Son dönemde iyi çıkış yakaladın yorumlar yaparak. Eskiden sadece tepki verirdin şimdi iyice kaynaştın. Devamını bekliyoruz.

Foruma 1 yıl önce üye olup

Bu arada @Angelica Adam 4 yıllık üye. 1 yıl nerden çıktı. Düzelt istersen.

Hediye olarak şöyle birşey buldum. Umarım doğrudur. FB. 12 numarası oldun

Reactions: 12.Adam
Reactions: sokak sanati
Tebrikler @12.Adam uzun süredir forumdasın ama bu sene daha cok aktif oldun gibi. Böyle devam et
Şimdilik kuru bi tebrik olarak görebilirsin ama zamanla seni tanıdıkça illaki hediye oluşur kafamda

Fenerbahçe haricinde bişey aklıma gelmıyor ama futbolla alakam yok benim o yuzden hediyeyi heba etmeyelim

Reactions: 12.Adam
Tanımak için çaba sarf ediyor musun?

Reactions: Forumdash
Kimseyle öyle bi muhabbetim olmadı
Ne seversin filan. Yeri geldiğinde zaten öğreniyorsun
Resmen azar yedik durduk yere
Futbol muhabbetlerini çok severim.Yeri ne zaman geliyor ki.Ayrıca seni azarlamadım.Forumda bazı zamanlar kendimi açıklamaktan yorulduğumu belirteyim.😎Diziler,yarışma programları vs spor konuları ilgimi çeker.

Tebrikler @12.Adam

Biraz bakındım mesaj kutuma ve seninle 28 Ocak 2018'de ilk iletişimimiz olmuş
bana birşey sormuşsun ve galiba o soruyu bir çok kişiye sormuşsun

Forumda kimlerin FB'li olduğunu sormuşsun.
@Araf seninle alakalı da konuşmuşuz

Reactions: 12.Adam and Araf
TEŞEKKÜRLER @Bully canım profesörüm.Sabar grubumuzun değerli üyesi.Forumumuzun kıymetli admini.Hep beraber daha nice SABARLI mesajlara.

Reactions: Bully
@Angelica Forumda benle en çok irtibat kuran kullanıcı olduğun için Sana ayrı bir teşekkür ediyorum.😍

Reactions: Angelica