Aşkın tarifi reytinglerden final yapacak duydum amaİlk bölümün oranları gelince sosyal medya "Ece Üner patladı" yorumları yapılıyordu, hatta Ranini bile bir şeyler yazmıştı. Oranları hala daha iyi değil ama yavaş yavaş izleyici kitlesini oluşturuyor. Ben bir kaç haftaya kadar daha da yükseleceğini ve 1 reytingi geçeceğini düşünüyorum.
Fulya'nın saatine dokunmayarak kanal "şimdilik" iyi etti. Şimdilik, çünkü Esra gelince ne olur bilmiyorum.Gündüz kuşağı programları arasında favorim. Sunuculuğunu geliştirmiş ilk haftalara göre.
Kazara Aşk ilk bölümlerinde yavaş yavaş yükseliyordu, şimdi ise düşüyor. Bayram arası yaz dizilerinin çoğunu etkiledi. Aşkın Tarifi ile birlikte final yapmaları yakındır.
Ohoo sana güveniyoruz sen de yanlış bakıyorsun.Yok dün ben dikkatsiz bakmışım AB grubuna dün hatta AB'de 1,00 reyting almış ve 17.sırada yer almış. Ben altlarda ararken üstlerde yer almış.
Her gün tek tek hepsine bakıp paylaşıyorum insanız nihayetindeOhoo sana güveniyoruz sen de yanlış bakıyorsun.Şu iki gün önce dediğim konuya güzel bakmazsan bozuşuruz.
Total 0,70 (42)@denizz19 abi Star marketi hiç paylaşmıyorsun. Ece üneri falan paylaşırken alta Star marketi de paylaşır mısın ?
Teşekkürler.🤗
Tamam işte sürekli Kardeşlerim'den prim kasacağına bir gün de Kırmızı Oda FC'yi sevindir hadi.Her gün tek tek hepsine bakıp paylaşıyorum insanız nihayetinde
Teşekkür ederim 😊Total 0,70 (42)
AB yok
ABC1 0,54 (50)
Ne primi be prime ihtiyacım mı var benim araştırıyorum ve paylaşıyorum. Her haber yapan primci olsaydı.Tamam işte sürekli Kardeşlerim'den prim kasacağına bir gün de Kırmızı Oda FC'yi sevindir hadi.
O zaman tek diziden haber paylaşma göster haberciliğini.Ne primi be prime ihtiyacım mı var benim araştırıyorum ve paylaşıyorum. Her haber yapan primci olsaydı.
Program daha yeni reytingi oturmadı ayrıca 1 reyting bile değil yazın genel oranlar çok düşükYaz sezonu bitsin artık ya reytinglere bakmak bile istemiyorum.
O değil de noldu da ilk 100'e zar zor giren Ece Üner bir anda bu kadar yükseldi. 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?