12 Ağustos 2012 Pazar Reyting Sonuçları

atv deki maçların ab si hep düşük çıkıyor. ama diğer kanallarda genelde yüksek.

Galatasaray - Fenerbahce maci total'de 17 ve 14.4 reyting almis benim beklentimin ustunde , cok iyi gitmis ortalama 16 reyting almis , ab'de ise ilk 5'i kapatmis ortalama 15 reyting almis diyebiliriz.

Kanal D'nin filmi total'de 2.7 reyting'le 12.sirada yer almis , ab'de 2.85 reyting ile 7.sirada yer almis.

Dedemin Dolabi reytinglerinde dusus yasamis ve 2 reytingin altina duserek 20.sirada yer almis , ab'de ise 64.sirada yer almis.

Avrupa Avrupa total'de 56.sirada yer alarak cok kotu gitmis , ab'de 18.sirada yer almis.

Ibret - i Ailem bu hafta cok dustu total'de 84.sirada yer aldi , ab'de ise 63.sirada yer alarak , Dedemin Dolabi'ni gecmis.

Maç için heralde kimse tvnin başına geçmemiş çünkü reyting share ortalaması 3.5 civarında

Bu maçlar atv'de yayınlanırken çok garip oluyor. Diğer bütün kanallarda maç AB'de yüksek çıkarken atv'de her zaman totali yüksek oluyor. Neyse... Maç harika oranlarla her iki grupta zirvede. Hatta Ab'de ilk 5i kapatmış
İbret-i Ailem iyice çökmüş. Ama bu dizi kaldırılmamalı

Maç kışın olsa heralde 25 alırdı çünkü share çok yüksek

hadi ordan kaldırılmamalıymıs basarım kaliteye kaldırılsın yayından acun gelicek zaten

hadi ordan kaldırılmamalıymıs basarım kaliteye kaldırılsın yayından acun gelicek zaten
Kreys hani sen İbreti Ailemi çok severdin. Demekki izliyorum diye bizi kandırıyodun. Ben PT2'de yayınlanması manasında dedim. Madem diziyi severek izliyordun ne çabuk vazgeçtin? Ustelik dizide bozulma falan da yok. Pes doğrusu. Biraz sabit fikirli

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]GALATASARAY - FENERBAHÇE FUTBOL KARŞILAŞMASI - 2. DEVRE[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]22:02:22[/TD]
[TD]23:06:42[/TD]
[TD]00:58:19[/TD]
[TD]17,04[/TD]
[TD]57[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

17 Dedik 17 Geldi

Olimpiyatın Kapanış Törenini izlediğimden Çıplak Gerçek'i izleyemedim.
Reytinglere bakılırsa Çıplak Gerçek de İbreti Ailem de ibretlik.

İZLİOM AMA REYTİNGLERİ KÖTÜ YAYINDAN KALDIRILMALI

İsmail Baki TV tekrarı abde 27.olmuş yeni bölümü de çarşamba 00.15 oldu artar

- - - Ekleme - - -

yok artık
avunmanın böylesi

İsmail Baki TV tekrarı abde 27.olmuş yeni bölümü de çarşamba 00.15 oldu artar

- - - Ekleme - - -

yok artık
avunmanın böylesi
Yok sen beni yanlis anladin , ben Ibret - i Ailem'i izlemiyorum , avunmuyorum'da , mesela ben hic izlemiyorum , gecti diye de avunmuuorum reytingleri gormuyomusun gecen hafta Ibret - i Ailem ab'd 47.sirada olmustu , Dedemin Dolabi'da 32.sirada , iki kati gerilemis ve ab'de gecmis sadece dedim , fox'un dizisi 2 kati gerilemis sadece soyluyorum.

- - - Ekleme - - -

Ben Star'i tutup avunsaydim her gun star'i tutardim , ama mesela Cuma gunleri BBEB'i hep istiyorum kazansin , star'i tutsaydim BKS'yi avuturdum ama hic tutmadim.

- - - Ekleme - - -

Hem mesela , star'i tutsaydim her gun izlerdim ama:
pazartesi - Kanal d
sali - kanal d
carsamba - kanal d , star
persembe - kanal d
cuma - kanal d'yi izliyorum 5 kanal d , 1 star gordugun gibi sadece Carsamba (Evlerden Biri'ni izliyorum diger gunler BBEB) avunsaydim'da okadar;la avunmazdim.

Son düzenleme:
Maç inanılmaz çoşmuş
Fox ilk 20 ye 3 yapım sokmuş Star ilk 20 de yok!
İsmail Baki Tv ab de ve totalde gayet başarılı gitmiş bakalım Fox bu programın akışını nasıl yapacak. Kendimize Doğru da yükselen bir diğer dizi olmuş

Maç muhtesem gitmis ve 17 reytingi geçmeyi basarmis..

atv'ciler halay çekiyorlardir binada simdi..