Sen çok yazınca Çiğdem kudurmuş seni oldurmaya planı yapıyoruz.
😱 beni öldürmekmi aşk osun sen bana kıyacan öylemi ben sana yarışmada
1 leri vermezmiyim hee
Sen çok yazınca Çiğdem kudurmuş seni oldurmaya planı yapıyoruz.
1 leri vermezmiyim hee
Çiğdem'in teklifi benle alakası yok.
sende yardım ediyorsun ama dur yapma demiyon demi
Vadi forumundan beri kıskanıyormuş seni ben zor sakinleştirdim dikkat et.
1 leri vermezmiyim hee
hhahaha ayy umut bey çok akıllı ayoll yarışmadan elenince bitireyim işini dedi o ana akdar puanlarını sömürücekmişÇiğdem'in teklifi benle alakası yok.
hhahaha ayy umut bey çok akıllı ayoll yarışmadan elenince bitireyim işini dedi o ana akdar puanlarını sömürücekmişbende şampiyon yaparım seni diyip parasız hallettim bedavaya keskin nişancı tuttuk
Sen elendikten sonra umut bey senin apartmandan çıkmanı bekleyecek ve kafanı patlatacak cnm örnek şu şekilde
hahaha ayy sen şimdi elendikten onra sokağa çıkarken silah sesi duyuyormuşsun kalpten gidersin vlla cnmaboo evden çıkmamam lazım koruma tutmam lazım aboo
hahaha ayy sen şimdi elendikten onra sokağa çıkarken silah sesi duyuyormuşsun kalpten gidersin vlla cnm
haha ayy ozaman inş elendikten sonra sen sokağa çıkınca silah sesi duyarsın hemen arkandanyok bee manyağa bak sen ne korkuyormuşum allah allah
haha ayy ozaman inş elendikten sonra sen sokağa çıkınca silah sesi duyarsın hemen arkandan
aboo evden çıkmamam lazım koruma tutmam lazım aboo
hhahaha ayy umut bey çok akıllı ayoll yarışmadan elenince bitireyim işini dedi o ana akdar puanlarını sömürücekmişbende şampiyon yaparım seni diyip parasız hallettim bedavaya keskin nişancı tuttuk
Sen elendikten sonra umut bey senin apartmandan çıkmanı bekleyecek ve kafanı patlatacak cnm örnek şu şekilde
bende elendikten sonra 1 sene çıkmam dışarıya
hhahahah ayy çıkmazsan iyi edersin cnm açık açık şampiyon ederse yaparım diyorÇiğdem şampiyon yaparsan okur ciddiyim ben.
Çiğdem şampiyon yaparsan okur ciddiyim ben.
hhahahah ayy çıkmazsan iyi edersin cnm açık açık şampiyon ederse yaparım diyor
hhahahah ayy çıkmazsan iyi edersin cnm açık açık şampiyon ederse yaparım diyor
Kellesinide Giresuna göndereceğim. Ayağının altına. Şarap kadehi yaparsın kellesinden kraliçem.
Kellesinide Giresuna göndereceğim. Ayağının altına. Şarap kadehi yaparsın kellesinden kraliçem.
hhahaha ayy kız kazayla başına birşey gelir sonra bu mesajlardan polis bizi içeriye alır kendine dikkat et ayağın kayıp düşme bile😱 plana bak sennnn dur puanımı dğeiştirim de 1 yapıverim hemen
hhahaha ayy kız kazayla başına birşey gelir sonra bu mesajlardan polis bizi içeriye alır kendine dikkat et ayağın kayıp düşme bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?