- Reaksiyon puanı
- 58,901
- Puanı
- 1,060
@mrt-06 e gülen kişi 16 idi en son duruma bakılırsa sonradan iki kişi bu gereksiz codminin neyine gülelim güldüysek hata yapmışızdır diyip gülücüklerini geri almışlar
hhahaha aaa seninmi parmağın var yoksa@mrt-06 e gülen kişi 16 idi en son duruma bakılırsa sonradan iki kişi bu gereksiz codminin neyine gülelim güldüysek hata yapmışızdır diyip gülücüklerini geri almışlar
hhahaha aaa seninmi parmağın var yoksa
ama sende iyi savunmussun kendini cnm başkanlıktan alınırsam şarkı söylerim diye tehdit etmişsin bence baya korkutucu bir tehdit olmuş ayoll @mrt-06
hhahah aa ilginç gerçekten gülücğünü kim neden geri alsınkı ayoll
ama kesinlikle 16 gülücük vardı orda buna eminim hatta 15 taneydi bende gülmüştüm 16 etmişti şimdi bu 14 nerden geldi sen onu açıkla önce sonra masumiyetine inanalım
Bu gece oy kullanıcaktı o ayoll bari yarından itibaren GERÇEK düşüncelerini söyle
@destere
Ya sen erkenden yaşlandın, hayal görmeye falan başladın ya da bazıları beğenilerini geri aldı olayın benle hiçbir alakası yok.ama kesinlikle 16 gülücük vardı orda buna eminim hatta 15 taneydi bende gülmüştüm 16 etmişti şimdi bu 14 nerden geldi sen onu açıkla önce sonra masumiyetine inanalım
Ya sen erkenden yaşlandın, hayal görmeye falan başladın ya da bazıları beğenilerini geri aldı olayın benle hiçbir alakası yok.
Ya sen erkenden yaşlandın, hayal görmeye falan başladın ya da bazıları beğenilerini geri aldı olayın benle hiçbir alakası yok.
aaa bence @destere ye kıyamayıp ekip arkadaşlarından @Doğu ve @MEnes geri almışlardır onların gülücükleri yok bu arada ekipten sadece @MasacRE- gülmüş desterenin ekibindeki atacanın içerdeki adamı olabilir bencebiliyorki halayda çekse havadaki kuşu totosundan okla vursa yinede türbüşon yüksek oy alamayacak benden o yüzden çok relax takılıyor zaten hapı yutmuş türbüşon onun için uğraşmaya değmez diyordur )
bizim ekipten zaten kimse gülmemiştir özellikle sıva ekibini tembihledim @mrt-06 e gülüp geçmeyin moralini kırmayın kurbağanın onlarda beni kırmamış zaten gülmemişlerdi onun pis mesajına.. bende elimden olmadan gülmüştüm geride alamadım neyse yani zaten dost kazığı yemiş birde ben arkasından konuşmayayım şimdi kötüde olsa o da bir insan nihayetinde )
Ben dobra insanımdır oy için geri vites yapmam.
Zaten bana iyi bir şeyler vermek zorunda yoksa @dosimosi kulaklarını çekecek onun
Mesajı gördüğümde gülmüştüm ama tepkimi yansıtmamışım aradan kaçmış. Ama benim açımdan makamın önemi olmadığını söylemiştim. Çok da mühim mesele değil @destere benim için yine desteredir.
bizim ekipten zaten kimse gülmemiştir özellikle sıva ekibini tembihledim @mrt-06 e gülüp geçmeyin moralini kırmayın kurbağanın onlarda beni kırmamış zaten gülmemişlerdi onun pis mesajına.. bende elimden olmadan gülmüştüm geride alamadım neyse yani zaten dost kazığı yemiş birde ben arkasından konuşmayayım şimdi kötüde olsa o da bir insan nihayetinde )
sadece masacre gülmüş onu sorguya çek bence ayollBen dobra insanımdır oy için geri vites yapmam.
Zaten bana iyi bir şeyler vermek zorunda yoksa @dosimosi kulaklarını çekecek onun
helal olsun arkadaşlık dostluk ve sıva ruhu dediğin böyle günler içindir )Mesajı gördüğümde gülmüştüm ama tepkimi yansıtmamışım aradan kaçmış. Ama benim açımdan makamın önemi olmadığını söylemiştim. Çok da mühim mesele değil @destere benim için yine desteredir.
Yarın burda merak etme bu mesajın hesabını verirsin artık kendisine. Ölümlerden ölüm beğen şimdiden.bizim ekipten zaten kimse gülmemiştir özellikle sıva ekibini tembihledim @mrt-06 e gülüp geçmeyin moralini kırmayın kurbağanın onlarda beni kırmamış zaten gülmemişlerdi onun pis mesajına.. bende elimden olmadan gülmüştüm geride alamadım neyse yani zaten dost kazığı yemiş birde ben arkasından konuşmayayım şimdi kötüde olsa o da bir insan nihayetinde )
@dosi isveçin göllerinden birine düşmüş dünkü bedduam tuttu sanırım bundan sonraki ömrünü ördek olarak yüzerek geçirecekmiş ) bak çekinmeden etiketledim gelmeyeceğinden o kadar eminim yani