12-18 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Bu hafta gündüzleri 3 gün olamadım halde yine sabit mesajlarımı yazmışım
@eskici ile ortaklığımız devam ediyor

@S.G.A.T. @Yiğitt Dramatik sonuclara hazırmısınız Konu açanlarda heyecan var mı

@destere ortalıkta yoktun 300 e yakın yine iyi yazmışsın

Bu hafta forum çok durgundu ki herkesin mesaj sayısı düşmüş zaten. Ama ilk 3 değişmemiş, Gıcık Çiğdem yine zirvede

Mesaj sayısı 2 pazar saymış olsada hatalı

Ben Pazar günü 20.000 oldum ve pazar günü mesaj yazmaya başladım ve şuan sadece 129 mesaj sayım var . 200 üstü olması imkansız

@gözlemci @vadikızı

Benim durgunluk @eskici senide vurmuş

Yakında o ikinciliği alacağım hayırlısıyla, konu sayısı da mükemmel olmuş.

@Dosi @gözlemci
ikinizde beni geçmişsiniz mesaj yazmada ya iyi böyle olması çok güzel oluyor ne kadar az o kadar iyi benim için

matematiğine kurban senin

Yakında o ikinciliği alacağım hayırlısıyla, konu sayısı da mükemmel olmuş.
Bu hafta forum çok durgundu ki herkesin mesaj sayısı düşmüş zaten. Ama ilk 3 değişmemiş, Gıcık Çiğdem yine zirvede
Bu hafta gündüzleri pek olamadım ama benim mesajlar sabit bir otaalamda gidiyorum önemli olan diğer üyeler @kerem

2.olabilirsinde @Yiğitt ama @eskici geçit vermeyebilir iyi bir ikili oluşturduk onunla forumu ikimiz ayakta tutmuşuz gibi bir şey

@Dosi @gözlemci
ikinizde beni geçmişsiniz mesaj yazmada ya iyi böyle olması çok güzel oluyor ne kadar az o kadar iyi benim için

matematiğine kurban senin
Anam nezaman 20.000 olduğum belli ve mesaj sayım 20.150 bile değil oyüzden belirttim
200 küsür olması abes pazarıda kapsamasına rağmen

9 ceza puanına çıkınca artık bazılarının sevinci kursağında kalsın dedim
Motive edenler sayesinde tabi
Böyle devam et @Thequeer den sonra forumun en kaliteli yeni üyelerindensin bence son dönemde ikiniz şuan aklıma geliyorsunuz kısa sürede uyum sağlayıp sevildiniz