2 günde forumun altını üstüne getiriyorYer Cücesi yine forumu batırıp gitmiş @xemrexxx![]()
![]()
@Forumdash @eskici @gözlemci @destere @Forumdash @Harunnn60
Günaydın, uyan da balığa çıkalım.Listenin bana göre 1cisi etiketsiz 5 güldürdün alan son sıradaki @ömer karataş tır. tebrik ederim.
Diğer mesajlar normalde kaç güldürdün alırdı bilemeyiz. Baktım, son sıraya kadar hepsinde etiket var 😱
Senin bakış açın kötü her zaman ki gibi, fesat.Buradan öyle gözükmüyor ama ahahaha.
Hahaha Aaa evet @xemrexxx aslında hafta sonu pek gündüz giremedim ama çaktırmadan gözüme gözükmeden forumu batırmayı başarmış yine2 günde forumun altını üstüne getiriyor![]()
![]()
Her hafta aynı zaten değişmiyor 2 gün yetiyor onaHahaha Aaa evet @xemrexxx aslında hafta sonu pek gündüz giremedim ama çaktırmadan gözüme gözükmeden forumu batırmayı başarmış yine![]()
![]()
![]()
Aaa her gün olsada ben çile çekmeyede razıyım vllaHer hafta aynı zaten değişmiyor 2 gün yetiyor ona![]()
![]()
Maatbasından yazdığı haberlere inanma
Zaten paylaştığı çoğu şeye inanmıyorum ama güldürüyor işteMaatbasından yazdığı haberlere inanma![]()
![]()
Hele Meryemi hemen bir hayali diziye başrol yapıyor kendi koca kafalı oyuncularından 9-10 kişi hemen bir uydurma kadro oluşturuyor dizi haberi öğrendim diye paylaşıyor![]()
Hahah Aaa ciddiye almadan sadece goy goy niyetine sohbet edecen zaten cnmZaten paylaştığı çoğu şeye inanmıyorum ama güldürüyor işte![]()
![]()
Yeni üyeler öyle düşünebilir de eskilerin alışması lazım artık bunaHahah Aaa ciddiye almadan sadece goy goy niyetine sohbet edecen zaten cnmHala forumda @xemrexxx @destere ile benim sohbetlerimde ciddilik arayanlar var
Bin defa söylüyoruz bizim konuşmalarımızda ciddiyet gerçek düşünce gram yok diye amaç eğlenmek goy goy gülmek dışında başka bir şey aramamak lazım sohbetlerimizde
![]()
![]()
![]()
Eskilerden de yanı art niyet aramaya çalısan olunca ya bunamıs diyorum ya bizi tanımamıs diyorum yada art niyetli üçünden biriYeni üyeler öyle düşünebilir de eskilerin alışması lazım artık buna![]()
![]()
Bunamış olma ihtimali daha yüksekEskilerden de yanı art niyet aramaya çalısan olunca ya bunamıs diyorum ya bizi tanımamıs diyorum yada art niyetli üçünden biri![]()
![]()
![]()
Hahah Evet bencedeBunamış olma ihtimali daha yüksek![]()
![]()
Ben de öyleyim genellikle çok ciddi konular olmadıkça yorumlarım hep eğlenme amaçlı oluyorHahah Evet bencede![]()
![]()
Tecavüz vsyle öyle iğrenç konular olmadıkça ciddi mesaj yazmam o konulara bazen bir ciddi analiz yolluyorum ama üyelerle karşılıklı konusurkan ciddi muhabbet açmıyorum tabi ona özen gösteriyorum
![]()
![]()
![]()