12 Şubat 2016 Cuma ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,770
Puanı
1,061
12 Şubat 2016 Cuma ABD Reytingleri

TVDTO.jpg

Cuma Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

20/20, 1.7 reyting alarak gecenin lideri oldu!

Sleepy Hollow kötü gitmeye devam ediyor. Dizi 0.7 reyting alarak iptal yoluna girdi.

The Vampire Diaries 0.4 reyting alırken The Originals ise 0.3 reyting aldı. CW tarafından günü değiştirilen her iki dizinin de artık bundan sonra Cuma günleri yayınlanacağı hatırlatalım.

Grimm 0.9 reyting alarak muhtemelen son sezonuna doğru yol almaya başladı.

İşte Cuma Gecesinin Reytingleri;
TimeShowAdults 18-49 Rating/ShareViewers (millions)
8 p.m.The Amazing Race (CBS) – P1.2/56.12
Be My Valentine, Charlie Brown (ABC) – S1.0/44.57
Caught on Camera with Nick Cannon (NBC)0.8/34.17
Sleepy Hollow (FOX)0.7/33.17
The Vampire Diaries (The CW)0.4/11.08
9 p.m.Shark Tank (ABC)1.7/66.69
Hawaii Five-0 (CBS)1.3/58.76
Grimm (NBC)0.9/34.13
Second Chance (FOX)0.5/22.15
The Originals (The CW)0.3/10.80
10 p.m.20/20 (ABC)1.7/67.18
Blue Bloods (CBS)1.4/510.88
Dateline (NBC)0.9/34.11

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

(F) -Fridays: Shows airing on Fridays tend to be renewed with significantly lower than average Indexes.

The Vampire Diaries ve The Originals kendilerini kurtarırsa bu yüzden kurtarır. :D @Çiğdem-

(F) -Fridays: Shows airing on Fridays tend to be renewed with significantly lower than average Indexes.

The Vampire Diaries ve The Originals kendilerini kurtarırsa bu yüzden kurtarır. :D @Çiğdem-
Josephle ian parlaklari yolcu darisi jensenin basina :A @Çiğdem-
aaa 0.3 0.4 nedir bukadar kaliteli dizilere ama cw onay tablosunda onay vericek gibi gösteriyor @destere çatlar herhalde 0.3 ile onay alırsak :A:A:A

the originals neden bukadar düştü bilmiyorum ama vampire diarieste başrol kadın oyuncusu diziden çıktı dizi 0.9 ortalamalar alıyordu geçen yıllarda milletin yarısı bu yıl diziyi bırakmış gibi başrol kadının çıktığına bir ben sevindim herhalde :F:F:F
Demek ki reyting Nina dobrevdeymis ilk defa takdir ettim CW izleyicisini :A

Onay gelirse @destere forumu terk eder. :A

talimliyiz artık cw nin en iyi dizisi 0.5 reyting ve 0.3 le ortalama reyting almış sayılıyorlar :)
ama cidden rezalet bir durum benim diziler böyle yerlerde sürünsün iki ay foruma girmem :)

TVD biter herhalde yavaş yavaş CW yeni diziler buldu zaten kendine. :)

dün bende biter diyordumda @Çiğdem- diyor the vampir teyyare ile organiks CW kanalının belkemiğini oluşturuyor diyor yani onlardan vazgeçemezlermiş

the originals neden bukadar düştü bilmiyorum ama vampire diarieste başrol kadın oyuncusu diziden çıktı dizi 0.9 ortalamalar alıyordu geçen yıllarda milletin yarısı bu yıl diziyi bırakmış gibi başrol kadının çıktığına bir ben sevindim herhalde :F:F:F
Nina-Dobrev-Feet-1076219.jpg

böyle birşeyi diziden çıkarırsan tabiki yerlerde sürünmeyi hakedersin :)

talimliyiz artık cw nin en iyi dizisi 0.5 reyting ve 0.3 le ortalama reyting almış sayılıyorlar :)
ama cidden rezalet bir durum benim diziler böyle yerlerde sürünsün iki ay foruma girmem :)

dün bende biter diyordumda @Çiğdem- diyor the vampir teyyare ile organiks CW kanalının belkemiğini oluşturuyor diyor yani onlardan vazgeçemezlermiş

Nina-Dobrev-Feet-1076219.jpg

böyle birşeyi diziden çıkarırsan tabiki yerlerde sürünmeyi hakedersin :)
ayy vlla bu sefer bende korkmuştum 0.5 altına düşünce birisi biticek vampir dizilerimin diye ama @Harunnn60 onay durumlarını gösterdi gülücüklere göre konumları belli oluyor the originals 0.3 reyting aldığı halde bol bol gülücük atmış onay almış gibi şimdiden vampire diariesinde durumu iyi gibi hahaha @xemrexxx @cookies @turkuaz :F
yLbR1y.jpg

ayy vlla bu sefer bende korkmuştum 0.5 altına düşünce birisi biticek vampir dizilerimin diye ama @Harunnn60 onay durumlarını gösterdi gülücüklere göre konumları belli oluyor the originals 0.3 reyting aldığı halde bol bol gülücük atmış onay almış gibi şimdiden vampire diariesinde durumu iyi gibi hahaha @xemrexxx @cookies @turkuaz :F
yLbR1y.jpg
Çiğdem, @xemrexxx 'in gülücüklerini görüyor musun. :A
@destere
F ne ki :D

yLbR1y.jpg
Çiğdem, @xemrexxx 'in gülücüklerini görüyor musun. :A
@destere

demekki diziler 0.3 le gülücük atıp onay alıyorsa buda oynayan oyuncuların çekimlerin falan masrafsız olduğunu gösterir mahalleli kendi aralarında toplaşıp dizi çekiyor günlük herbirinede 50 tl maaş veriyorlar :) cücük kadar masraf olunca tabi 0.1 reytinglede dizi devam eder :)

fok un kısaltması :))

demekki diziler 0.3 le gülücük atıp onay alıyorsa buda oynayan oyuncuların çekimlerin falan masrafsız olduğunu gösterir mahalleli kendi aralarında toplaşıp dizi çekiyor günlük herbirinede 50 tl maaş veriyorlar :) cücük kadar masraf olunca tabi 0.1 reytinglede dizi devam eder :)

Mutlaka bir yanlışlık vardır diyeceğim ama aldığım site büyük bir site. Yani bende inanamadım. Ama geçen yıl CW, 0.4 reytingli bir diziye onay vermiş. Bakire'ye galiba.

Benim teorim bu 2 vampirli diziden birisine onay verecek diğerinide final sezonu yapacak. Yani asla CW toptan kaldırmaz. :D Adamlar kaldırmıyor hiç dizilerini. :F

Mutlaka bir yanlışlık vardır diyeceğim ama aldığım site büyük bir site. Yani bende inanamadım. Ama geçen yıl CW, 0.4 reytingli bir diziye onay vermiş. Bakire'ye galiba.

Benim teorim bu 2 vampirli diziden birisine onay verecek diğerinide final sezonu yapacak. Yani asla CW toptan kaldırmaz. :D Adamlar kaldırmıyor hiç dizilerini. :F

cw kanalı satılsa şöyle eldeki tüm dizileri sonlandırsalar taptaze başlangıç yapsalar süper olacak :) şu an kanalı yöneten vatandaşta çöp toplama hastalığı var:))

aaa hadin oradan bee geçen gün tabloda gördük cw en masraflı kanallar arasında:A
çok düşük reytinglerle dizi devam ettiriyoruz diye çatlıyorlar fox kanalı özellikle neymiş cw düşük reytinglerle dizi devam ettirince fox devam ettirmeyince seyirci fox a tepki koyuyormuş cw e güveniyormuş @destere fox un başkanı zaten yöneticileri olarak gelmiş buraya
:F:F:F

aaa hadin oradan bee geçen gün tabloda gördük cw en masraflı kanallar arasında:A
çok düşük reytinglerle dizi devam ettiriyoruz diye çatlıyorlar fox kanalı özellikle neymiş cw düşük reytinglerle dizi devam ettirince fox devam ettirmeyince seyirci fox a tepki koyuyormuş cw e güveniyormuş @destere fox un başkanı zaten yöneticileri olarak gelmiş buraya
:F:F:F

boşver CW yi masrafını bize ne elalemin naptığından :) bugün sevgililer günüymüş napcaz şimdi biz :) fındık toplamaya gidelim en azından :)