"112 Acil" Programı Tekrar Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060

Kanal D ekranlarında yaz aylarında başlayan ancak istenilen reyting seviyesine ulaşamayan program 112 Acil tekrar başlıyor!

Yazın eylül ayına ertelendiği duurulan program aynı gün ve saatte yayınlanmak üzere geri dönüyor.

Perşembe akşamları Kurtlar Vadisi Pusu'nun ardından yayınlanacak olan program diziden medet umacak.

112 Acil Yeni Bölümüyle Perşembe akşamı 23.30'da Kanal D'de!

Vadi etkisiyle iyi gidebilir ama bence kanal Vadi'den sonra dizi tekrarı yayınlasa daha iyi olurdu mesela Hicran'ı.

Vadi etkisiyle iyi gidebilir ama bence kanal Vadi'den sonra dizi tekrarı yayınlasa daha iyi olurdu mesela Hicran'ı.
Aynen, Kasımda başlasa iyi olurdu program. Kasıma kadar Küçük Ağa, Kurtlar Vadisi Pusu, Ulan İstanbul gibi dizilerin ardından bol tekrarlar yayınlanmalı...

Aynen, Kasımda başlasa iyi olurdu program. Kasıma kadar Küçük Ağa, Kurtlar Vadisi Pusu, Ulan İstanbul gibi dizilerin ardından bol tekrarlar yayınlanmalı...
Küçük Ağa'dan sonra da Şansa Davet var.
Kanal D bu hafta Hicran'ın bol bol tekrarlarını yayınlasa eminin ab ve abc1'de zirveyi alır totalde de iyi gider. Ama yapmıyor. Kanal D, Hicran'ı harcayıp yerine kendi yapımlarının dizisi olan Şeref Meselesi'ni koyacak büyük ihtimal. Gereksiz yere bu kadar dizi yaparsan iyi reyting alabilecek dizileri de harcamak zorunda kalırsın işte. Emeklere yazık.

Ben buraya nerden geldim bilmiyorum ama dolmuşum galiba yazasım geldi.

Mesut Yar, daha program başlamadan çok önce "Doktorum"un yerini dolduracağını söylemişti. Eylül'e ertelenme haberi gelince de sabah yayınlanır diye düşündüm, ama asıl niyet farklıymış...

Ve evet, Kanal D'nin tekrarlara sıkıca asılması lazım. İnternetten de ciddi bir şekilde izlenilse de kanal hamleler yapmalı. Yine Mesut Yar, böyle olacağını söylemişti, ki aslında oluyor da. Her şeye rağmen daha fazlası lazım...

Bu arada söylüyorum. Arkadaşım Hoşgeldin'in günü değişecek, bu kadar! Bundan adım gibi eminim. KVP 23.30'da bitiyor, AK de o zaman mı başlayacak?! Tür olarak tek rakibi olan Güldür Güldür Show kanalın günlerinin boş olmasının ekmeğini yiyerek haftada iki güne çıkarken, Arkadaşım kendine muhtemelen yeni bir gün arıyor. Adalet mi bu? Olacaksa hafta sonu olsun en azından...

Programa gelirsek 1E 1K 1Ç ve Nihat Hatipoğlu karşısında ciddi bir varlık göstereceğini düşünmüyorum. Şimdiden geçmiş olsun diyelim...

Program adına vadiden sonra iyi gidebilir bence
Umarım yükselir

Kanal D bir kaç tokat daha yemek istiyor anlaşıldı ama bu vasat programdaki bu ısrar anlamsız cidden.

KanalD nin perş günü her iki yapımıda kötü sonuçlar elde eder..