MasterChef Türkiye 2024 - FİNAL 🏆
Onur & Kerem finali için alanda mıyızzz?
Bakalım şampiyon kim olacak? 🥼🔪
@RüzgarGülü @xemrexxx @The_Erinch @Hazem @Yakamoz-Asi @Angelica @Zeyno @BerzzAnn
https://twitter.com/x/status/1878064317892902969
Ben de kaçırdım. 20.02'de açtım.Valla 19.30 da başladı sanırım, başını kaçırdım.
Gördün mü bak @The_Erinch bizden beteri de varmış biz 19.45 te yakaladık en azından 😛Ben de kaçırdım. 20.02'de açtım.
Son 5 dk diyordu şefler 😱
19.42’de başladı final.Gördün mü bak @The_Erinch bizden beteri de varmış biz 19.45 te yakaladık en azından 😛
Aman iyi fazla kaçırmamışız 3 dakikadan bir şey olmaz19.42’de başladı final.
Tüm tanıtımlarını 20.00'de diye yaptılarGördün mü bak @The_Erinch bizden beteri de varmış biz 19.45 te yakaladık en azından 😛
Bu kanalın her zamanki hali. Hadi diğer kanallar dizi, film ve programları için 20.00 yazıyor onları anlarım. Dizinin özeti olsa bile 20.00'de yayına giriyor diğer kanallar. 21.00'de yeni bölüm başlıyor. TV 8 ise 20.00 yazıyor. Yarışma 19.00'da özeti ile başlıyor. 21.00'de yeni bölüm. Sırf 20.00 yazmak için seyirciyi aldatıyorlar. Haaa bir de şimdi yeni bölüm yazıyorlar saatler geçiyor 🤣Tüm tanıtımlarını 20.00'de diye yaptılar
O değil de o kadar diziden ayrılan olmasına rağmen reytinglerde halen daha azalma olmuyor.Herkes tek tek gitti. Gönül Dağı dimdik ayakta. Can Borcu ile günü paylaşacağız. @emreemreu
8,5 / 9 reyting ortalama ile gidiyor Allah Bereket Versin. 😁O değil de o kadar diziden ayrılan olmasına rağmen reytinglerde halen daha azalma olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?