Aaa olsun gıcık kaptım ayoll birde özünü bırakıp tuhaf diziler vermeye başladılarNADİR oluyo maçlar her hafta oluyo sanki
Aaa olsun gıcık kaptım ayoll birde özünü bırakıp tuhaf diziler vermeye başladılarNADİR oluyo maçlar her hafta oluyo sanki
Napsın kanal farklılık yaratmaya çalışıyorAaa olsun gıcık kaptım ayoll birde özünü bırakıp tuhaf diziler vermeye başladılar
Show ve Atv kaldı aksiyon mafya veren onlarda bozulursa ecünnü dizileri ele geçirir tv dünyasınıNapsın kanal farklılık yaratmaya çalışıyor
Sende çatlarsın artık orta yerindenShow ve Atv kaldı aksiyon mafya veren onlarda bozulursa ecünnü dizileri ele geçirir tv dünyasını
Aaa tamamen yabancı dizilere dönerim çokta bir şey kaybetmemSende çatlarsın artık orta yerindenNE DE GÜZEL OLUR
O diziler paklar zaten seni git defolAaa tamamen yabancı dizilere dönerim çokta bir şey kaybetmem
İnşallah, Eşkıya bize yakışır.
Denekler dün gece dişarı çıkmışAaa alalım artık şu toteli gıdım kalmış zatenHaftaya bizimdir@Forumdash @xemrexxx @eskici @kerem
1 SEN ANLAT KARADENIZ ATV 20:44:24 24:16:49 15.00 32.42 2 DIRILIS ERTUGRUL TRT 1 20:43:07 23:43:08 14.60 30.66
Her hafta aynısını diyorsun ama bir türlü olmadıAaa alalım artık şu toteli gıdım kalmış zatenHaftaya bizimdir@Forumdash @xemrexxx @eskici @kerem
1 SEN ANLAT KARADENIZ ATV 20:44:24 24:16:49 15.00 32.42 2 DIRILIS ERTUGRUL TRT 1 20:43:07 23:43:08 14.60 30.66
Queen Asiyenin kaynanasına yaptığı gibi reytingleri de biz grevlerizAaa alalım artık şu toteli gıdım kalmış zatenHaftaya bizimdir@Forumdash @xemrexxx @eskici @kerem
Dizimizin yan oyuncuları bile çok kıymetliQueen Asiyenin kaynanasına yaptığı gibi reytingleri de biz grevleriz@Forumdash
Her hafta aynısını diyorsun ama bir türlü olmadı
Aaa inş bu son deyişimdir ayoll sizde kurtulursunuz hemDenekler dün gece dişarı çıkmış
ayol dizisi batan herkes dirliişe geliyor nasılsa şike yapıyor bitmez diyeDizimizin yan oyuncuları bile çok kıymetliSenin Kiralık Aşktan Pis yasemin sonra @kerem in herifi Yüksek Sosyeteden Engin Öztürk
Hahahah Aaa haklıda olabilirsinayol dizisi batan herkes dirliişe geliyor nasılsa şike yapıyor bitmez diye
Kitlesi sağlam Kanal D iyi olur 7 altına yine düşmez 8-9 civarıda olabilirİnşallah, Eşkıya bize yakışır.
Senin hiç yokmu yabancı dizinO diziler paklar zaten seni git defol
Shamalessi izledim bi kaç bölüm sonra bıraktım,hiç yabancı dizim yokSenin hiç yokmu yabancı dizinSana çok seveceğin bir dizi önerebilirim ecünnü seven olarak seviceğin bir konulu dizi var Kore dizisi laf etmiştin gerçi ama diziyi seviceğine eminim türk dizisi gibi karakterleri falan Goblin
Goblini izle pişman olmucan oradakı karakterler tam senlik bana güven ayollShamalessi izledim bi kaç bölüm sonra bıraktım,hiç yabancı dizim yok
Kore dizisiyse asla izlemem nefret ediyorum o dizilerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?