11 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 8.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 13 54.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Fenerbahçe - Kayserispor Maçı (ATV)

Oy: 7 29.2%
  • Devrim Arabaları - T.S. (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 1 4.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

Dediğin gibi İbrahim ve Hatice evli sayın tarih üstadımız.
))))))))))))) Ayrıca diziye belgesel havası katmak isteyen sizlersiniz. Yok bu doğru değil yok şu şöyle değil. Kasmayın arkadaşım alt tarafı dizi. Belgesel değil.
)))))))))))))

Son düzenleme:

Muhteşem Yüzyıl uzun bir aradan sonra tahttan indirildi yani bundan bahsetmek istedim.

okuduğunu anlamak için tarihçi olmaya gerek yok hafif bir zeka gerekli sadece
)))))

ayrıca saatlerce burda yazıyom bu dizi tarihle alakasi yok çoğu şey uydurma ama sen ısrarla tarihe bağlı bir dizi hatta ıbrahımle haticenin dizide ki gibi tarihtede evli olduğunu ispatlamaya çalışıyorsun
))))))

sonra çıkıp bizim dizinin belgesel gibi gördüğünüzü soyluyon bu nasıl çelişkidir yahu
))))))))

tabiki Fatma Gülün Suçu Ne? izledim nasil dersersiniz? bilgisayarda tekrarini izledim. muhteşem has odayi izlemedim.

Aa hic oyle olur mu canim heyacan yapan sensin deliller gösterme falan
)))))))

Ben sadece o delil diye gösterdiğin şeyciklerin doğru olmayabileceğini söylüyorum.
)))))

Dizinin tarihle alakası yok demek saçma olur zaten. Cunku oyle dersek hurrem kanuni fln yalan olur. xD Ben tarihle ilgisi olan bir dizi oldugunu soylemeye calisiyorum sadece. Yani icinde tarihi icerik barindiran dizi. Dizi ne zaten kurgu. e o zaman neymis beyazsoy 40 kere soyledigim bu mantigi anlaman icin olaganustu caba sarfetmene gerek yokmus.
))))))))) sadece hafif zeka
))))))))

Dizide sadece karakterler alınmış gerisini senarist kOy verip gitmiş.
))))) madem kurgu olduğunu baştan diyon neden hatıceyle ibrahim evli olmayabılır belgellerle sabit dizi kurgu bunda ne var demıyonda saatlerdir ıbrahımı zorla hatıceyle evlendırıyon
)))))) ayrıca sen fazla tartışma programı ızlıyon
))) o belgeler osmanlı arşivinde yani gerçek. zaten sahte olsa iki günde muhteşem tarihçiler cıkarırdı merak etme .
)))))

Gerisi koy verilmemiş sen merak etme
)))))) Aa sen hala yazdıklarımı anlamamışsın beyazsoycum
))))))
Sadece ana hatlar alınarak gerisi kurgulanmış bu kadar bunu anlamanın nesi zor.
))))))))

Ben haticeyle ibrahim gercekte evlidir demedim dizide evli dedim. Gercekte ne oldugunu da hic birimiz bilemeyiz delillerden herkes farklı sonuclar cikarabilir dedim. Yani yazdıklarımı anlayabilseydin evli oldukları konusunda diretmedigimi anlardın. Her mesajimda gercekte ne oldugunu tam olarak bilemeyecegimizi yazdim.
)))))))))

Osmanli arsivinin kagitlari gercek olabilir ama her yazilan gercek olacak diye bi kaide yok. Bir kelime bile yanlislikla hatali yazilsa hersey degisebilir. İnsan hali yanlislik olabilir.
))))))))))) Bence otur sen de biraz tartisma programi izle.
))))))))))

Kreys konum reyting değil, onu baştan söyleyeyim.

Sen dizinin Meral Okay'sız devam etmesi taraftarı mısın ? Onu bir söyle.

Bu arada bana laf ediyorsun seni Suskunlar konusunda eleştiriyorum diye. Kendin Muhteşem Yüzyıl'a laf edilince ne kadar çok şey yazmışsın.

tabikide devam edicek 6 tane yardımcı senaristi var onlar diziyi götürür

tabikide devam edicek 6 tane yardımcı senaristi var onlar diziyi götürür

Elbette götürür, ben de yazarım isterlerse, herkes yazar.

Önemli olan tat değişikliği, hiç bir şey aynı olmaz.

Ben ÖBGZ hiç değişmesin ve öyle ilk sezondaki gibi kalsın isterdim, bunu hep söylüyorum.

Sende hiç böyle bir düşünce yok mu ? Dizinin bozulmasından korkmuyor musun ?

meral okay hiçbirini kendi yazmiyor yardimci danısmanlarına tarih danısmanlarına soruyor ayni sistem devam edicek

dizi devam edecek reytingler gelsin rahatım ben m.yüzyil hürrem ibrahim oldugu sürece her zaman izlicem. çarsambalari muhtesem günü

Olur mu kreys, her şeyi Meral Okay yazıyor, sanki anlatılan tarihin birebir kopyası, o dönem bu ayrıntılarla bilinemez zaten, her şey kurgulanıp uyduruluyor, sadece genel figürler aynı.

Önemli olan da genel figürler değil, Türkiye'de daha önce de Hürrem diye bir dizi vardı ve tutmadı, önemli olan uydurulan kısımlar, entrika.

Meral Okay olmadan yardımcılar aklını çalıştırabilir umarım.

Sen kararlıysan bir şey diyemem, umarım seneye de aynı duyguları taşıyor olursun.

meral okay milatı baslatti veliyatlari devam etirecek