11 Mayıs 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzledim. Forumda tek izleyen benim sanırım ))) diyaloglar çoğu yerde çok başarılı ve entelektüel karakterler özelikle ertem sabanin karakteri çok iyi ama onun dışında dizinin ana konusunu dizinin sonunda verdiler mafya ve polis hikayesi. Romanı bunun içine boca edilmiş. Tam bir Amerikan dizisini tutmuşlar anadolu kasabasında çekmişler. Bu diziyi Amerikadda çekseler inandırıcı olurlardı belki

destere O.h.b izlemiyomuydu pazar günleri
o.h.b izliyorum
hatasız kul olmazın ilk bölümüne tekrarından baakrım

o hayat benim harika gitmiş biraz daha AB grubunda oranların artması lazım , dün ilk defa bahar biraz kıırdadı hareket geldi diziye @yatutarsa @xBUGRAx

hatasız kıl olmaz adlı @beyazsoy dizisi batmış ilk bölümde

Benim dizi niye oluyor ya ))) sen ovmuyormuydun diziyi yahuu )))sana o gün de dedim sen izleyeceksen biz tartismayalim artık diye ))) zaten ilk bölümü izlerken elestirilerimi dizdim diziye oku feyz al. ))))
https://fav10.net/index.php?threads/220606/

Bu arada reytinge göre konuşuyorsun diyenlere selam olsun )))

ben dün o hayat benim izledim dizinin batmasında benim en ufak bir katkım olmadı yani vijdanım rahat

benim izlediğim O.H.B ise güçlü rakiplere rağmen zirveye oynuyor harika gidiyor dizi

sen izlemişsin diziyi @beyazsoy
)

dzinin batış sebebi belli oldu

Destere bilmez misin ben yeni başlayan her diziyi izlerim. Yorum yapmadığım yeni başlayan dizi gördün mü ))) sen izlemesen de izleyeceğim demen yeterli seni ilgini çeken dizi batıyor işte ))))Ohb de işte direniyor yarim yamalak gidiyor )) muhtemelen diziyi kızlar için izliyon. Kızlar için izlediğin diziler yarım yamalak tutuyor da ))))

Hatasız Kul Olmaz kötü başlamış maalesef.. O Hayat Benim yine çok iyi

sadece kızlar için değil yan oyuncular çok başarılı özellikle anne ve baba rolündeki vatandaşlar bir harika oynuyor

Evet Bahar'ın bu hali iyi oldu aşkına sahip çıksın.
ABC1'imiz götürür diziyi AB'de yeterli ama yükselse güzel olur tabii dizimiz.

Atv Hatasız Kul Olmaz'ı hiç tanıtım yapmadan yayınladı desek yeridir bence , bu kadar kötü sonuçlar alması normal bu yüzden

survivor 10 reytingi geçerek yine zirvede abde 11 almış ve açık ara yapmış yine ve abc1 de de 10u geçmiş ve rahat zirvede

kg 6.5 reytinge düştü dizi gitgide düşüyo tabi ama durumu hala iyi

gb 3 almış yine abde ve abc1 dede düşmüş
gd 3 reytinge yaklaşmış totalde fena gitmemiş abde ise 6yı geçerek 2.olmuş sevindim

süper dadı da gayet iyi gitmiş
hatasız kul olmaz çok kötü başlamış nekadar yükselebilir ki en fazla 3 alsın artık

Hatasız Kul Olmaz dizisinin bence pek bir reklamı yapılmadı tamamen Atv nin hatası bence dizi yakında sessiz sedasız biter

Hatasız Kul Olmaz dizisinin bence pek bir reklamı yapılmadı tamamen Atv nin hatası bence dizi yakında sessiz sedasız biter
Aynen öyle. Reklamı yapılmadı. Mesela yayınlamayıp, bir hafta erteleselerdi ve o şekilde reklamı arttırsalardı, daha bir merak ettirirlerdi. Reytingleri belki de daha iyi gelirdi o şekilde.

Hatasız Kul Olmaz ilk bölümden kötü reytingler almış,böyle olacağını bildiğim için diziyede bakmadım zaten.Atv'nin de bir beklentisi olmadığı için dizinin hiç tanıtımını yapmadan yayınladı.

Pazar günü hiç bişey izlemedim. Öyleki #atvfanı oldugum halde Hatasız kul olmaz rabesk dizisini bile unutmuşum
Acur boşlukta top sektirmiş.

Bu arada nerdeyse 12 Mayıs'ta bitecekmiş survivor @Bully. Cumartesi günü erken bitmiş pazar bir gün devirecek saatte bitmiş muhtemelen bu gece de bir gün devirecek şekilde 13 Mayısa 10 kala bitecektir
Bunun reytinglerde etkisi bence büyük. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm yine 23:36'da biterse normal oranlarına döner 23:25'ten önce biterse düşük gelme ihtimali var, 23:50'de biterse survivor gibi başa baş giderler

Cumartesileri tek oyun olduğu için erken bitiyor Survivor.
Pazar en yoğun gün oluyor bu yüzden geç bitmesi normal.
Pazartesi'ye gelirsek Acun son zamanlarda özeti baya uzatmaya başladı bu yüzden Karadayı'nın boşlukta yükselmesine izin vermiyor ve geçiyor Karadayı'yı.

bu ab grubu tamamen saçmalık yine cılkını çıkardılar süper dadı ne la
galip düne kadar 4 alamıyordu
çok saçma sonuçlar var bu grupta inandırıcılığı 0.

küçük gelin 7 yi geçemez artık