11 Mart 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 4 22.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 27.8%
  • Çılgın Motorcular - Y.S. (Star)

Oy: 5 27.8%
  • Behzat Ç. (Star)

Oy: 3 16.7%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 2 11.1%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 1 5.6%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Süper Kulüp (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 5.6%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
yetenek sizsiniz uçmuş
bugün final var 15 i de geçer

YST iku grubtada belki bu sezonki en Yüksek reytinglerini almis resmen ucmus. Bunda Nurullah in büyük katkisi var.

UEK karsisina rakip cikinca cöktü resmen, YST nin özetine bile gecilmis.

Farkli Desenler Total de süper AB de vasat bir sekilde ilerliyor.

Behzat C. Resmen hayal kirikligi yaratiyor Total de saten kötü AB de ise ilk 100 e bile giremiyor.

Avrupa Avrupa AB de cok basarili her hafta yükseliyor, haftaya ilk 10 da olursa kimse sasirmasin.

Kim milyoner olmak ister her zamanki gibi süper, al yazmalim yükselmesine ragmen cok gerilerde kalmis.

Araf zamani Total de yükselmesine ragnen AB de baya düsmüs bence Fox biraz daha sabretmeli.

dogru düzgün konus benimle yanlislikla sifira bir fazla basmisim ilk 10 olacakti

dün yazdım acun çoluk çocuk köpekkgi çıkarmıştı. birde hiç bir figür yapmayı kafasına göre dans eden bir adama sırf sempatik diye duayen dansçı muamelesi yaptılar ee sonuç sbtnin çocuk denekleri dogal olarak yeteneksizsini izledi. yalnız umutsuz ev kadınlarını fena dagıtmış görünüyor acun. neyse bir mujde veriyorum bugün acundan kurtuluyoruz
)))))))) diyeceksiniz survivor var katılan ünlüler ilk başta çok şaşalı gözüküyor ama bir alex değiller
)))) yani nihat dogan ve çocukların hoşuna gidecek hareketler yapan tanerin tekrar gelmesi imkansız. kavga sanat ister nihat dogan kadar kavgacıların çıkacagını sanmıyorum. neyse herkese geçmiş olsun şimdiden
)))))))

Yetenek sizsiniz turkiye izledim nolmus oyle reytinglerine ya 13 reyting olmus ama cok'ta guzel'di bence hak ediyo.Bu aksam 15 reyting olur.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarı final olunca 13-14 reytinge kadar şıktı. Tebrik ediyorum
Umutsuz Ev Kadınları güzel oranlar almış Yetenek Sizsiniz karşısında. Gelecek hafta İnşallah tekrar zirvede olur
Star`daki film kötü gitmemiş. Düşler sineması kuşağı daha çok izlenmiş
Al Yazmalım kötü gitmiş
Araf Zamanı eskiye göre düşmüş. Eskiden Totalde 4 reytingin üzerine çıkıyordu

yetenek sizsinizii izledim çok güzeldi...

günün birincisi olmayı başaran BEHZAT.Ç. yi kutluyorum

Shrek'e bakacaktım, bakamadım.

Farklı Desenler'in bu bölümleriyle ratingde yükselmesi biraz saçma ama düğümler çözülüyor yavaş yavaş.
Daha da yükselecektir bence. Halbuki bu ratingleri geçen sezon ilk 10 bölümü hakediyordu.

AGB varken de sezon finali bölümüyle 6. olmuştu.
Zaten SBT'de, Stv şikesi olsaydı hafta içi de bir sürü program sokardı listeye.
Kaldı ki zaten bu akşam yayınlanan "Ve İnsan Aldandı" dizisi ilk 50'ye çok nadir (1 ya da 2 kez) girdi.
Cuma'ları yayınlanan "Farklı Boyut" dizisi de oldukça kaliteli bir içeriğe ve görselliğe rağmen ilk 40'a yeni girmeye başladı.
Hem TRT olsa ilk kendi dizilerine şike yapardı. Bence bu deneklerden kaynaklı, rastgele dağıtmışlardır.
runk:
Ya da cemaatin parmağı vardır. :hihi:

Geç kaldım ama şöyle bir not düşelim.

Bana göre Yetenek Sizsiniz pazar günü, cumartesi günkü bölümden daha iyi değildi. Peki o zaman niye yükseldi derseniz cevap basit, pazar hala en boş gün, pazara koyulan iddiasız filmler bile 4-5 reyting alıyor. Bence rekabet arttırılmalı diğer kanallar tarafından pazar günü.

Umutsuz Ev Kadınları iddialı görünen fragmanlarına rağmen düşmüş, bence Yetenek Sizsiniz bu diziyi düşürdü denilemez, kanaatimce bölüm göründüğü kadar iyi değildi, bu diziye takviye lazım, haftaya da geride kalabilir Survivor karşısında.