11 Kasım 2022 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Kasaba Doktoru | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    15

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,363
Puanı
860
reyting-sonuclari-fav10-jpg.117547

reyting-sonuclari-11-kasim-d8NU.jpg

reyting-son-2-jpg.117891

------

İYİLİK'ime ve Orta Sayfa'ma bakacağım. Artarlar daha da inşallah. :bhr:

FOX'umun sabah ve gündüz kuşağı da artar inşallah. :love1:

Yalı Çapkını (8. Bölüm)
Total:
11.69 (1)
AB: 8.83 (1)
ABC1: 10.58 (1)

Yalı Çapkını (Özet)
Total:
6.80 (2)
AB: 4.62 (3)
ABC1: 6.15 (2)

Arka Sokaklar (637. Bölüm)
Total:
4.49 (6)
AB: 2.37 (12)
ABC1: 3.14 (10)

Kızılcık Şerbeti (3. Bölüm)
Total:
3.75 (10)
AB: 4.57 (4)
ABC1: 5.02 (5)

Kızılcık Şerbeti (23.18 Tekrarı)
Total:
1.74 (27)
AB: 1.87 (16)
ABC1: 1.89 (22)

İyilik (18. Bölüm)
Total:
2.70 (13)
AB: 1.69 (20)
ABC1: 2.59 (15)

Yalnız Kurt (25. Bölüm)
Total:
2.67 (14)
AB: 1.77 (18)
ABC1: 2.69 (14)

Kasaba Doktoru (24. Bölüm)
Total:
1.80 (25)
AB: 3.26 (8)
ABC1: 2.78 (13)

Kaynak: Dizi Analiz

Son düzenleme:
Vaaaay Kızılcık Şerbeti çok sevindim, genç çifti hiç tanımıyorum ama Settar Tanrıöğen Evrim Alasya ve Ceren Karakoç için bu dizinin tutmasını istiyordum.

Güzel işlenirse 5'ten az almaz artık, pts-prş arası olsaymış çok rahat 6-7 alacakmış demek ki, hadi senarist görelim seni :Z:Z:Z:Z:Z

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Kızılçık Şerbeti olaay yükselmiş. :Z
Resmen Yalı Çapkını karşısında her hafta yükseliyor. Başka boş bir günde şuan kaç alırdı bu dizi düşünemiyorum. Tebrikler ekipe. :bhr:

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Kızılcık Şerbeti son anda "Gerçek Hayat Hikayesi" yazısını eklemenin de ekmeğini yiyor. Yalı çapkınından görüp yapması...İyi de yükselmiş. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.

YALI ÇAPKINI Totali yükselmiş, güzel bir bölümdü. Özeti de tüm dizilerden yüksek almış. Yolu açık olsun.💫

TOPRAK İLE FİDAN
AB grubunda 1 i geçti sonunda. Günlük diziler için iyi oranlar alıyor. Yolu açık olsun.💫

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Cervantes
Kızılcık Şerbeti son anda "Gerçek Hayat Hikayesi" yazısını eklemenin ekmeğini yiyor. Yalı çapkınından görüp yapması... 🤔😅İyi de yükselmiş. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak 🤣😂
Aynen aynen koca dizi sadece bir cümle sayesinde bu sonuca ulaştı. Kadro, oyunculuklar, senaryo, hikaye bunların hiç etkisi olmadı. :A
Korkmayın bu kadar, çabalayın koruyun reytinginizi :A:A

Aynen aynen koca dizi sadece bir cümle sayesinde bu sonuca ulaştı. Kadro, oyunculuklar, senaryo, hikaye bunların hiç etkisi olmadı. :A
Korkmayın bu kadar, çabalayın koruyun reytinginizi :A:A
Evet haklısın tabi ki oyunculuklar, senaryo etkiler ama o yazının da etkili olduğunu biliyoruz.
Niye korkayım ki Yalı çapkının düşük alıp almamasından, hem şu an oranları gayet iyi. Benim için senaryosu iyi olsun seyir zevki versin bana yeter, reyting sadece işin tatminiyet boyutuna giriyor. Umarım izlediğimiz dizilerin oranları artar.🙂

"Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmıştır" yazdığı için izleniyor aynen. :A Bölüm güzeldi ama yeni bölüm fragmanı çok daha iyiydi, gelecek hafta daha da yükselecektir Kızılcık Şerbeti.

Günlük diziden çıkıp Melis Civelek'in yazdığı PT dizilerinde hayal kırıklığı yaşayanlardan olmadı diyebiliriz Sıla Türkoğlu için.

Yalı çapkini reytinglerini artırmış reklam özet dahil 4 kez uzun reklam verdi ona rağmen Total artmış şiddet sahneleri böyle artarsa 12 13 Total 7 8 ab oranlarına gelir Total dizisi olarak kalır

Yalı rezili düşüşünü sürdürmesi güzel :Z

Rezillik Şerbeti yükselmiş Evrim Alasya ve Barış Kılıç için sevindim :Z böyle beter bir proje de yer almaları kötü :(.

Arka Sokaklar bu sezon gidici galiba :A

İyilik için yolun sonu geliyor.

Yalnız Kurt az biraz yükselmiş :T:

Kasaba Doktoru AB'de iyi yükselmiş.