Bir zamanlar Urfalıyam Ezelden gibi bir total dizi izleyen biri söylemesin bunuTamam şimdilik köşeme çekiliyorum ama Total'i 7, AB'si 3 olan işten hayır gelmez, tekrar hatırlatayım.
Bir zamanlar Urfalıyam Ezelden gibi bir total dizi izleyen biri söylemesin bunuTamam şimdilik köşeme çekiliyorum ama Total'i 7, AB'si 3 olan işten hayır gelmez, tekrar hatırlatayım.
ayol sen dun gizliden diziye bakip tempoyu yuksek görunce korkudan yarin yukselince heveslenme dedino sayilmaz. Son dakika gelip söyleyipte bugunde zaten yukselir demistim diyemezsin. Gecen hafta bosuna demedim zaten sana cumartesi catlatmaya gelecem diye. bukezde 13 olmadan biter diyorsun. 13u gecince ne bulacaksin ?
Zafer elimde artik. ikinci bölumle seni catlattik
kuru iftira ben dün gece full kuru kız ve koriş izledim.ssayol sen dun gizliden diziye bakip tempoyu yuksek görunce korkudan yarin yukselince heveslenme dedino sayilmaz. Son dakika gelip söyleyipte bugunde zaten yukselir demistim diyemezsin. Gecen hafta bosuna demedim zaten sana cumartesi catlatmaya gelecem diye. bukezde 13 olmadan biter diyorsun. 13u gecince ne bulacaksin ?
Zafer elimde artik. ikinci bölumle seni catlattik
ay hoşt resmen asılsız iftiralar silsilesi.ss AB tabi ki kaliteyi gösterir total dizilerin %80 i karakterlerin hayatını tehlikeye sokma üzerinden geçiniyor her bölüm boşa aksiyon .ss neyse biz köşemize çekiliyoruz @mrt-06 @Çiğdem- @eskici alalım arkadaşı pisttenBurada çoğu insanlara gülüyorum , çünkü insanın izlediği yapımlar hakında sen kaliteden anlamazsın , yok total seyirci kafası gibi söylemler yanlış düşünce , reyting sistemi adaletsiz bir şey zaten insanları okumuş ve okumamış diye reyting gruplarına ayırmak yanlış bir hareket , önemli olan insanın izlediği bir yapımdan zevk duyması , Ab kitlesinin çok sevdiği bir yapım genellikle kaliteli olacak diye bir şey yok , Ab grubunda olan refah seviyesi yüksek insanların izlediği her yapım yüksek oranlar alıyor diye onların kaliteli insanlar olduğunu göstermez , Total grubunu temsil eden insanların bir kısmı belki ab grubunda olan insanlardan daha bilgili olabilir , önemli olan kendini geliştirmek , özellikle @Aserat ,@xemrexxx kendilerini Ab grubunda görüp , Total seyircilerine laf atmak çok yanlış hareket , sizin izledikleriniz sizi kaliteli insanlar olduğunu göstermez , bundan bir sonuç çıkarıp ortaya bir düşünce koymak önemli .
Sana diyeceğim bir şey yok git kendini ab grubunda hisset , önce karşındaki insanla düzgün bir üslupla konuşmayı öğren hani kendini ab grubunda görüyorsun ya bir zahmet onlar gibi doğru üslupla konuş.Ben senin gibi üniversite okumuş olupta nezaket bilmeyen çok insan gördüm.
biz kullarımızla istediğimiz konuşuruz yargılamak onların haddine değilSana diyeceğim bir şey yok git kendini ab grubunda hisset , önce karşındaki insanla düzgün bir üslupla konuşmayı öğren hani kendini ab grubunda görüyorsun ya bir zahmet onlar gibi doğru üslupla konuş.Ben senin gibi üniversite okumuş olupta nezaket bilmeyen çok insan gördüm.
Alt tarafı şaka yoluyla takılıyorum yoksa kendimi kimseden üstün hissetme gibi bir durum yok. Ayrıca bu kadar ciddi olmaya da lüzum yok. Sevmediğim dizileri yerin dibine batırdığımı kabul ediyorum ama amacım şaka yapmak. Mesela ben de Seviyor Sevmiyor'un uyarlama olduğunu savunan biri olarak Anne'ye çakma demene gülüyorum. Bence sen de bu ciddiyeti bırakırsan beni anlayabilirsin.Burada çoğu insanlara gülüyorum , çünkü insanın izlediği yapımlar hakında sen kaliteden anlamazsın , yok total seyirci kafası gibi söylemler yanlış düşünce , reyting sistemi adaletsiz bir şey zaten insanları okumuş ve okumamış diye reyting gruplarına ayırmak yanlış bir hareket , önemli olan insanın izlediği bir yapımdan zevk duyması , Ab kitlesinin çok sevdiği bir yapım genellikle kaliteli olacak diye bir şey yok , Ab grubunda olan refah seviyesi yüksek insanların izlediği her yapım yüksek oranlar alıyor diye onların kaliteli insanlar olduğunu göstermez , Total grubunu temsil eden insanların bir kısmı belki ab grubunda olan insanlardan daha bilgili olabilir , önemli olan kendini geliştirmek , özellikle @Aserat ,@xemrexxx kendilerini Ab grubunda görüp , Total seyircilerine laf atmak çok yanlış hareket , sizin izledikleriniz sizi kaliteli insanlar olduğunu göstermez , bundan bir sonuç çıkarıp ortaya bir düşünce koymak önemli .
Bu şartlarda ancak 2. olabilirsiniz ki o da kötü sayılmaz. Yani Vatanım Sensin'den yiyeceğiniz farka göre.Cesur ve Güzel'in tekrarı şov yapmış haftaya zirve bizim
Er ya da geç zirveyi alacağız kaçarı yok, gümbür gümbür geliyoruzBu şartlarda ancak 2. olabilirsiniz ki o da kötü sayılmaz. Yani Vatanım Sensin'den yiyeceğiniz farka göre.
Vatanım Sensin geçit vermez taş çatlasın 6 alır ya da düşerCesur ve Güzel'in tekrarı şov yapmış haftaya zirve bizim
Sen nasıl Kanal D fanısın.Cesur ve Güzel'in tekrarı şov yapmış haftaya zirve bizim
Ab'de 3 küsür almış tekrarı ne düşmesiVatanım Sensin geçit vermez taş çatlasın 6 alır ya da düşer
Vatanım Sensin'i de destekliyorum ama forumda herkes Cesur ve Güzel'e giydiriyor, Kıvanç fanı biri olarak diziyi savunmam gerekiyorSen nasıl Kanal D fanısın.Vatanım Sensin gibi anlamlı bir dizi zirvede yer almalı, sürekli cinsel mesajlar veren Cesur ve Güzel'in zirvede yer almasından iyidir.
Yani şunu mu anlamalıyım Kıvanç > Kanal D.Ab'de 3 küsür almış tekrarı ne düşmesi
Vatanım Sensin'le kafa kafaya yarışırlar, başka da güçlü dizi yok zaten Perşembe günü, ayrıca siz geçen hafta Atatürk etkisiyle uçtunuz, o reytingler gerçek reytingleriniz mi tartışılır, illa ki düşeceksiniz yani
Vatanım Sensin'i de destekliyorum ama forumda herkes Cesur ve Güzel'e giydiriyor, Kıvanç fanı biri olarak diziyi savunmam gerekiyor
Bir de milliyetçi olacaksınAb'de 3 küsür almış tekrarı ne düşmesi
Vatanım Sensin'le kafa kafaya yarışırlar, başka da güçlü dizi yok zaten Perşembe günü, ayrıca siz geçen hafta Atatürk etkisiyle uçtunuz, o reytingler gerçek reytingleriniz mi tartışılır, illa ki düşeceksiniz yani
Vatanım Sensin'i de destekliyorum ama forumda herkes Cesur ve Güzel'e giydiriyor, Kıvanç fanı biri olarak diziyi savunmam gerekiyor
Canım şirketimden paraleli def ediyorum artık. İnlerine girdim "İçerdeyim"Arka Sokaklar zirveyi bırakmamış helal olsun. Güldür Güldür Show oldukça başarılı devam ediyor, tebrikler.
Aşk ve Mavi yeni Yılanların öcü olacak gibi. Yılanların Öcü de TOTAL 6 reyting AB 1.90 reyting almışlığı var.@denizz19
Bu arada demin Cumartesi Sürprizi'nde "ekranların en reytingli kadınları" diye anons edip Meryem Uzerli'yi gösterdiler, @xemrexxx gerçek bize nasıl sızdın.
O Ses Türkiye Cuma günleri de mi yayınlanıyor artık.
Bana Sevmeyi Anlat'ı batırmış Fox, yüz karası bir iş oldu.@Forumdash
Artık ne anlıyorsan oYani şunu mu anlamalıyım Kıvanç > Kanal D.
Vatanım Sensin'e bir antiliğim yok ki benim hatta izliyorum denk geldikçeBir de milliyetçi olacaksınseni derin yerden vurayım
Kıvanç kim ya tanımam etmem hadi bir olmamışArtık ne anlıyorsan oAşk-ı Memnu ve Kuzey Güney efsanelerinin başrolü Kıvanç'ın dizisini Mustafa'mın katili Sülo'nun dizisinden daha çok savunacağım tabii ki.ss
Vatanım Sensin'e bir antiliğim yok ki benim hatta izliyorum denk geldikçeSon bölümüne de baktım. Ama Cesur ve Güzel forumda ağır eleştirilere mahsur kalıyor birinin de o diziyi savunması gerekiyor Kıvanç'ı yedirmeyiz
hala iyi gidiyor dizi en iyi romantik komediler aşk yeniden ve kiraz mevsimi 59 da bitmişti biz çok şükür atlattık 59 u hala 5 reyting alıyorAşk ve Mavi başlamadan önce total cosar diyordum. Yanılmadım da keşke yanılsaydım. Bu ne yaaa... TNS iyice agbye bağladı
Totoş @xemrexxx'in dizisi fantastike bağlayınca düşmüş bu sezon. Hoş geçen sene o reytingleri nasıl aldı ona bile şaşirdim ya...
Canım şirketimden paraleli def ediyorum artık. İnlerine girdim "İçerdeyim"
Saadeti kovdum, bu diziyi batırmalarını sağladımDemiştim bu sezon gürleyecez
o dizinin işi 20 bölümde biterCesur ve Güzel'in tekrarı şov yapmış haftaya zirve bizim
Senin elemli yorumlarını kaale alan kimhala iyi gidiyor dizi en iyi romantik komediler aşk yeniden ve kiraz mevsimi 59 da bitmişti biz çok şükür atlattık 59 u hala 5 reyting alıyor
o dizinin işi 20 bölümde biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?