11 Kasım 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu işin yanlışı doğrusu sana göre belli olmaz
)) tey yo amcayı övse en berbat oyunculara da sahip olsa översin
))
Yoo kertenkelenin sayfasına bak yerden yere vuruyorum. @sürgünüm bilir soma ve alo fatih olaylarında eleştirdim Tayyip'i ben yanlışa yanlış derim.kimse mükemmel değildir hacı ben senin gibi twitteri önder kabul etmedim benim önderim adalet ve doğruluk)))))

twitteri önder kabul etsem fet ocu olurum stv yi savunurum
))

senin showun dizileri ödüllerden boş dönerken kıvanç kucaklayarak gidiyi ödülleri o yüzden oyunculuğnu tartışmam burada

düşük gitmeleri önemli değil senin dediğin kıvançın reytingiyok değil miydi reytingi olmasa dizileri neden iyi başlasın hep
Odulleri ala bilir Normal Neslihan Atagul de ilk filminde bile Odule doymamisdi ben sadece reytingi yok diye dusunuyom ki oylede oldu Dizileri dusuk dun filmde dusuk geldi neyse fazla lafa gerek yok Cagatay Ulusoy Kenan İmirzalioglu gibi kimse olamaz

acun 00.30 da bitmiş
neden uçmuş anlaşıldı
karagülde o saatte ine bitse 13 alır

kaderin yazıldığı gün tutmuştur net bi şekilde ilginçtir ki normalde çoğu diziye denk gelirim nadirde olsa bu diziye hiç denk gelemedim yada denk gelmek istemedim
sadece stara zap yaparken bitişini gördüm ve o müthiş yönetmenin ismini görmem bana yetti;

SADULLAH ŞENTÜRK

müthiş ötesi bir yönetmendir hala unutamıyorum

Kaçak orta ama 5 i geçmesi lazım artık dünkü bölümü izleyemedim artık vizelerden sonra bakarım büyük ihtimalle