Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
FOX`un en kar eden kanal olduğunu sanmıyorum. Fox 2 koyup 4 alıyorsa, Kanal D 5 koyup 16 alıyor. Hangisi daha fazla kar etmiş sen düşün. Herşeyi bir tarafa bırak Kanal D`nin D Production yapımı 3 dizi, 1 programı var. Kayıp Şehir, ÖBGZK, Yalan Dünya, Ben Bilmem Eşim Bilir. Bunların da reytingleri mükemmel. Ocakda da dizileri başlayacak D Productiona ait.Kısacası en çok kar eden kanal şu an Kanal D. Geçen yıldan kalma dizilerle işi götürüyor. Bundan sonra yavaş-yavaş diğer yapım şirketlerinden çok kendi şirketine yaptıracak dizilerini. Neredeyse hepsi tutuyor
FOX`un en kar eden kanal olduğunu sanmıyorum. Fox 2 koyup 4 alıyorsa, Kanal D 5 koyup 16 alıyor. Hangisi daha fazla kar etmiş sen düşün.
Herşeyi bir tarafa bırak Kanal D`nin D Production yapımı 3 dizi, 1 programı var. Kayıp Şehir, ÖBGZK, Yalan Dünya, Ben Bilmem Eşim Bilir. Bunların da reytingleri mükemmel. Ocakda da dizileri başlayacak D Productiona ait.
Kısacası en çok kar eden kanal şu an Kanal D. Geçen yıldan kalma dizilerle işi götürüyor. Bundan sonra yavaş-yavaş diğer yapım şirketlerinden çok kendi şirketine yaptıracak dizilerini. Neredeyse hepsi tutuyor