Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bunun sebebi reklam değil aslında bence. İki büyük sebebi var hep söylediğim gibi...Birincisi SBT'nin kırsal deneklerinde BBEB çok daha fazla izleniyor, TNS'de az izleniyor...İkincisi ise 19:45-23:20 arasında yayınlanan bir programın 21:30-23:20 arasında yayınlanan bir programı geçmesi pek mümkün değil, zira reytingler prime-time'ın başlarında çok daha düşük oluyor, Acun da o arada çok yüksek almıyor...Ben BBEB Acun'u geçmesinin bu saat düzeni nedeniyle imkansız olduğunu düşünüyorum en başından beri...Eğer TNS'de kanalların 20:00-23:00 arasındaki değerlerine bakarsak iki kanal çok yakın, SBT'de Kanal D, Star'ı geçmiş gözüküyor. TNS'de de Star 0,25 reyting kadar önde Total'de, A/B'de 1 reyting önde...
Bunun sebebi reklam değil aslında bence. İki büyük sebebi var hep söylediğim gibi...
Birincisi SBT'nin kırsal deneklerinde BBEB çok daha fazla izleniyor, TNS'de az izleniyor...
İkincisi ise 19:45-23:20 arasında yayınlanan bir programın 21:30-23:20 arasında yayınlanan bir programı geçmesi pek mümkün değil, zira reytingler prime-time'ın başlarında çok daha düşük oluyor, Acun da o arada çok yüksek almıyor...
Ben BBEB Acun'u geçmesinin bu saat düzeni nedeniyle imkansız olduğunu düşünüyorum en başından beri...
Eğer TNS'de kanalların 20:00-23:00 arasındaki değerlerine bakarsak iki kanal çok yakın, SBT'de Kanal D, Star'ı geçmiş gözüküyor. TNS'de de Star 0,25 reyting kadar önde Total'de, A/B'de 1 reyting önde...