11 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Yakın zamanda tutmayan iki projesi var. Biri tam MY'nin karşısına konulan Şüphe, hiç olmadı...

Biri de Keşanlı Ali Destanı, o başta iyiydi ama sonradan düştü, gerçi düşmese de 20 bölümlük bir işti...

Harem bitti süperdi son sahne. Abide saraydan gidici heralde. Ama o bebeğin toplunur hatunun olmadığı anlasılır ztn
)

Aynen.
Bölmeye daima karşıyız!

- - - Ekleme - - -

İster kendi yapımı olsun olmasın reklam vermezse para yok.
Bunu herkes bilir.

Para yok da BBEB'in parasını İlker Ayrık oluşturuyor sadece, araba muhtemelen sponsorundur. Yani paraya çok ihtiyaç yok.

21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 10.8 , 2) STAR: 10.09 , 3) STV: 4.28 , 4) ATV: 3.12 , 5) FOX: 2.76

21:45 - 22:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 10.8 , 2) STAR: 10.09 , 3) STV: 4.28 , 4) ATV: 3.12 , 5) FOX: 2.76

- - - Ekleme - - -

İlk iki kanal uçuyor, BBEB reklama girmeseydi muhtemelen 12 olacaktı, reklam çok etkili...

Krem başladi.Hayat Devam Ediyor bitti reklamsız geçiş yapıldı.Sanırsın Krem'in HDE'nin desteğine ihtiyacı var.HDE ne zaman biticek?

Krem başladi.Hayat Devam Ediyor bitti reklamsız geçiş yapıldı.Sanırsın Krem'in HDE'nin desteğine ihtiyacı var.HDE ne zaman biticek?
Sanmıyorum. HDE`nin kendinin ne reytingi var ki, Kreme yardım etsin? Krem eski saatine dönse daha iyi gider belki

Bugün kısa da olsa reklam almış o dlime aslında, artık o aralıkta da reklam var.

- - - Ekleme - - -

Ajanstan topladıkları çiftleri unutma.

O varsa da her bölümde yoktur, artık BBEB Türkiye'yi geziyormuş yarışmacı için söylentiler doğruysa.

D Production cidden çok başarılı bir şirket. Kanal D`nin en büyük şansı. Yaptığı çoğu yapım tutuyor. Hatta son dönemlerde hepsi. Şu an ÖBGZK, Yalan Dünya ve Ben Bilmem Eşim Bilir yayında. İntikam da gelecek.

2 bölüm sonra biter bence, haftaya final haberi gelir...

- - - Ekleme - - -

İntikam ve Monk da D productions ve en az biri tutmayacak maalesef.

Atvde reklam vardı stv yine harika gidiyo reklama rağmen

Krem daha önce pt1 de 6 alıyordu. Ama sbt deydi o tns de de o saatte hde den daha basarılı gider ama atv neden 22.00 de diretiyor anlamıyorum

2 bölüm sonra biter bence, haftaya final haberi gelir...

- - - Ekleme - - -

İntikam ve Monk da D productions ve en az biri tutmayacak maalesef.
Görürsün bak ikisi de tutacak.
Sen İntikam tutmaz diyorsun. Ama herşeyi bırak orda Beren Saat var. En az kaç alabilir ki?

YST'de heyecanlı anlar var, tekrar tekrar gerilim müziğiyle Acun yayınlıyor.

krem başlamadan reklama girdi birazdan süpürür reytingleri ..