Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Öyle Bir Geçer Zaman Ki finale bir kala iki grupta da zirvede yer almış. Gönül ister ki, final bölümü 10 reytingi geçsin. Survivor Ünsüzler Gönülsüzler sabah namazında bitmesine rağmen 2. olmuş. Körolasıca beni hep yanıltıyor tahminlerimde. Benim İçin Üzülme yükselmiş totalde biraz yükselmiş, A/B`de beni yanıltmış ben 3 alır diyordum 2`de kalmış. Dün vurulan vurulana, cenazeler bitmek bilmemiş herhalde o yüzden totalde yükselmiş.Seksenler iki grupta da özellikle de A/B`de büyük düşüş yaşamış. Yaz geldiği için komedileri düşmesi doğal aslında da SBT`de hala uçuyor.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki finale bir kala iki grupta da zirvede yer almış. Gönül ister ki, final bölümü 10 reytingi geçsin.
Survivor Ünsüzler Gönülsüzler sabah namazında bitmesine rağmen 2. olmuş. Körolasıca beni hep yanıltıyor tahminlerimde.
Benim İçin Üzülme yükselmiş totalde biraz yükselmiş, A/B`de beni yanıltmış ben 3 alır diyordum 2`de kalmış. Dün vurulan vurulana, cenazeler bitmek bilmemiş herhalde o yüzden totalde yükselmiş.
Seksenler iki grupta da özellikle de A/B`de büyük düşüş yaşamış. Yaz geldiği için komedileri düşmesi doğal aslında da SBT`de hala uçuyor.