4 küsür aldığı sürece ATV arkasında duracaktır ki zaten totalde yükselir bölümlerim temposu artacak gibi görünüyor senaryonun gidişatına bakılırsa.bence bu tempoda giderse havalar iyice soguk oldugunda kasim aralik aylarinda gorur ama gormese bile zaten ATV dizilerine sahip cikiyor.
Karagül karşısında da bu oranları alıyordu zatenKara Ekmek totalde idare eder başlamış ama diğer gruplarda vasat.Karagül karşısında ne yapacak bakalım.
Geçen sezon 11 reyting alan başka bir dizi yoktu ama bunu da hesaba kattım yorum yaparken Filinta'nın da 3 reytinglik bir kitlesi vardı ayrıca hala var mı bilmiyorum ama göreceğiz.4 küsür aldığı sürece ATV arkasında duracaktır ki zaten totalde yükselir bölümlerim temposu artacak gibi görünüyor senaryonun gidişatına bakılırsa.
Karagül karşısında da bu oranları alıyordu zatensırf yorum yapmak için yapma
Daha 15 bölümlük bir Kiralık Aşk mevcut henüz Kiraz Mevsimi de zamanında bayağı yükseldi sonra 4'lere düştü aynı sona düşebilirler ki Kiralık Aşk'ı severim düşmez inşallah devam edecek kadar alsın. Ben Karagül başlayınca düşeceğini düşünüyorumGeçen sezon 11 reyting alan başka bir dizi yoktu ama bunu da hesaba kattım yorum yaparken Filinta'nın da 3 reytinglik bir kitlesi vardı ayrıca hala var mı bilmiyorum ama göreceğiz.
Elbet biraz düşüş olabilir ama Kiraz Mevsimi bu kadar yüksek alamıyordu Kiralık Aşk daha yüksek ortalamayla gidecektir.Daha 15 bölümlük bir Kiralık Aşk mevcut henüz Kiraz Mevsimi de zamanında bayağı yükseldi sonra 4'lere düştü aynı sona düşebilirler ki Kiralık Aşk'ı severim düşmez inşallah devam edecek kadar alsın. Ben Karagül başlayınca düşeceğini düşünüyorum
Kara Ekmek etkilenmezElbet biraz düşüş olabilir ama Kiraz Mevsimi bu kadar yüksek alamıyordu Kiralık Aşk daha yüksek ortalamayla gidecektir.
Ayrıca Karagül'den Kara Ekmek de etkilenebilir bunu hiç hesaba katmıyorsun.
Bakalım göreceğiz artık ben elemimle kederimle buralarda olacağım.Kara Ekmek etkilenmez
Kara Ekmek için neden bu kadar elemlisin bilmiyorum Karagül'ü bile savundurtuyor sanaBakalım göreceğiz artık ben elemimle kederimle buralarda olacağım.
Senin ve @Aserat'ın izlemesi yeterli bir sebep benim için.Kara Ekmek için neden bu kadar elemlisin bilmiyorum Karagül'ü bile savundurtuyor sana
Oysa ki Kara Ekmek izlemeye başlasaydın zamanında çok severdin inanıyorum bunaSenin ve @Aserat'ın izlemesi yeterli bir sebep benim için.
Kim bilir belki de ama Medcezir'im varken aynı gün başka dizi izleyemezdim geçti artık.Oysa ki Kara Ekmek izlemeye başlasaydın zamanında çok severdin inanıyorum bunaşimdi total ab konuşması yapma kafanı kırarım
3 reyting ortalamalı dizileri kıskanmıyorum ne yazık ki.Kıskanç.
Bak Kara Ekmek, Medcezir'i sildi yayındanKim bilir belki de ama Medcezir'im varken aynı gün başka dizi izleyemezdim geçti artık.
3 reyting ortalamalı dizileri kıskanmıyorum ne yazık ki.
Ne desen haklısın.
Ay böyle saçma bir bakış açısı görmedim.
Orasını halk belirleyecek canısıAy böyle saçma bir bakış açısı görmedim.
Kara Ekmek 77 bölüm göremeyeceği için iki diziyi karşılaştırmak çok yersiz.
O nasıl bir İngilizce'dir ey Allah'ım.Orasını halk belirleyecek canısıKara Ekmek neticede devam ediyor ama Medcezir nerede No longer will Tides
Kanalımız arkasında durur dizimizin translate öyle çevirdi ne yapayımO nasıl bir İngilizce'dir ey Allah'ım.
Her normal dizi gibi 2.sezonumuzda finalimizi yaparak başarımızı kanıtladık Kara Ekmek başlayalı daha 1 sezon bile olmadı bu sezonu tamamlayabileceğinin de garantisi yok ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?