Güldür Güldür Show ve Aramızda Kalsın reytingleri silip süpürecek.Fragmanı dahi izlemedim ama büyük düşüş yaşamaz zaten konusu yeni yeni açılıyor. takip edenler vaz geçmeyecektir.
Güldür Güldür Show ve Aramızda Kalsın reytingleri silip süpürecek.Fragmanı dahi izlemedim ama büyük düşüş yaşamaz zaten konusu yeni yeni açılıyor. takip edenler vaz geçmeyecektir.
Güldür Güldür Show ve Aramızda Kalsın reytingleri silip süpürecek.
reytingler anlık olarak açıklanıyormuda biliyorsun izlenme oranlarını?Guldur Guldur Show ozeti bile Cosuyoo yeni jenerik Super Olmus Hadii Gelsiin reytingler
Yaz henüz tam bitmedi. Seyirci kışın yine kendi dizilerine dönür.Ab'nin vazgeçilmezi olmak üzereyiz bence o kadar kolay olmayacak. Nasıl KPA'nız güzel köylü karşısında hüsrana uğradı yine öyle olacak.
Nasil ilerliyor suan reytinglerGuldur Gudur sezonun bence en iddali ilk 5projesinden biri olur bu sezon Bu progran 7bile alir
Yaz henüz tam bitmedi. Seyirci kışın yine kendi dizilerine dönür.
23 eylül yaz bitiyor, sonbahar başlıyor hatırlatırım.Yaz daha bitmedi işte Kocamın Ailesi yükselmeye devam edecek.
23 eylül yaz bitiyor, sonbahar başlıyor hatırlatırım.
Yarın reytingler açıklandıktan sonra görüşürüz.İşte daha baya zamanımız var Kocamın Ailesini zirveden indirmek kolay olamyacak.
Kanal D'yi biraktin mi artikCem Yılmaz kırıp geçiriyor
TV8 süper kanal olmuş artık oradayım
AynenKanal D'yi biraktin mi artik
Yok artik 360 derecelik bir donusAynen
TÜRKİYE'NİN KANALI TV8
Kanal D gibi kalite yoksunu bir kanalda işim olmaz
Yandaş medyada işim olmazYok artik 360 derecelik bir donus
Hayirli olsun yeni kanalinYandaş medyada işim olmaz
Benim kanalım TV8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?