11 Ekim 2015 Pazar ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
11 Ekim 2015 Pazar ABD Reytingleri

walking-dead-147304-150x150.jpg

The Walking Dead'in yeni sezonuna başlamasıyla Pazar akşamı ulusal kanallarda yayınlanan diziler gözle görülür bir şekilde düşüş yaşadı!

Reytinglere bakılırsa zombiler ulusal kanallarda ki dizileri fena benzetmiş diyebiliriz.

ABC'nin yeni pembe dizisi Blood and Oil büyük kayıp yaşayarak 1.0 reyting altına düştü. Şimdiden adını iptal olan dizilere yazdırdı diyebiliriz.

Once Upon a Tıme küçük bir kayıp yaşayarak 1.6 reytinge düştü. Yinede bu sezonu rahat geçirir gibi gözüküyor.

Quantico, 0.3’lük bir kayıp yaşayarak 1.6’ya düşse de durumu hiç fena değil.

Fox'un komedi dizileri de The Walking Dead'dan nasibini aldı.

Brooklyn Nine-Nine ciddi bir kayıp yaşayarak 1.3 reytinge düştü.Gecenin bir diğer şoku ise The Last Man on Earth'dan geldi. Dizi 1.1 reytinge düşerek kritik seviyelere yaklaştı. 2 dizide bu kadar ciddi kayıp vermemişti.

NBC'nin ve CBS'nin maç yayınları iyi reytingler alarak her iki kanalıda sevindirdi.

İşte günün reytingleri;

Günün reytinglerini görmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Anladım. :D Sen reytinglere baktın mı? Bizim Phill çok düşmüş. :(
evet ama twd reytingleride olsa geçen sezon konusunu geçmişti kablolu olan izlediğimiz dizilerinde reytinginizi paylaşalım diye ama sonradan unutuldu gitti her izlediğimiz dizinin reytingini emrak ediyoruz :F:F:F

evet ama twd reytingleride olsa geçen sezon konusunu geçmişti kablolu olan izlediğimiz dizilerinde reytinginizi paylaşalım diye ama sonradan unutuldu gitti her izlediğimiz dizinin reytingini emrak ediyoruz :F:F:F
Ben TWD'nin reytingi çıksın bu konuda paylaşacağım merak etme. :D Kablolu dizileri geç çıkıyor. Çünkü bazı izleyiciler dizileri kaydediyor sonra izliyor filan. :D

Ben TWD'nin reytingi çıksın bu konuda paylaşacağım merak etme. :D Kablolu dizileri geç çıkıyor. Çünkü bazı izleyiciler dizileri kaydediyor sonra izliyor filan. :D
bir konu açılsa kablolulardan hangi dizilerin reytinginin açıklanmasını istiyorsunuz diye üyelerin yazdığı dizilerin reytingleride açıklansa :F:F:F
bu görevi sen üstlenebilirsin mesala :F:F:F