11 Aralık 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu hafta yoktu ama, gelecek hafta yeniden gelecek çok şükür. Hem dizi bitecek olsa bile bu onun kalitenin merkezi olduğu gerçeğini değiştirmiyor...

Reytingler para kazandırıyor hayali kalite merkezi değil.
Ve reytinglerden para kazanamayan bitiyor.

roman havası bozguna uğramış güzel kurtulduk bundan

Kocamın Ailesi uçmuş ama dünkü bölüm çokuzundu ve sıkıldım açıkçası

Beşiktaş maçı tüm gruplarda zirvede. Tebrikler.

Kocamın Aİlesi büyük başarısını sürdürmüş. Yine tüm gruplarda süper sonuçlar elde etmiş.Tebrikler.

Ben Bilmem Eşim Bilir fena değil. Ama PT 1 programı olamaz.

Roman Havası büyük bir düşüş yaşamış. AB'de aldığı oran cidden kötü. Romanların tepkisi işe yaramış anlaşılan.

Çelik Yumruklar filmi TRT'de kötü bir sonuç almamış. Diriliş'in gazı devam ediyor gibi..

Maç 3 grupta da iyi gitmiş, tebrikler.

Kocamın Ailesi süper gitmiş.
Özellikle ABC1 oranı muhteşem.
Tebrikler diziye.

Reaksiyon AB'de iyi gitmiş aslında.

Roman Havası sert düşüş yaşamış.

Ben Roman Havası için gerçekten üzüldüm.Dizi gerçekten güzel.Bitmesini asla istemem.

Show TV şuan için 4 reyting alan diziyi bitirmez ancak durum sakat gibi özellikle AB grubunda 2 reytingin altına düşmesi olumsuz görünüyor. Ancak maç vardı onun etkisi olabilir mi diye düşünmüyor değilim. Dediğim gibi 4 reyting civarı aldığı sürece devam eder bence.

Maç Star'ı memnun etmiştir.

Kocamın Ailesi abc1'de çok başarılı gitmiş tebrikler haftaya Vadi'yi geçebilecek mi bakalım

Roman Havası 2.bölümüyle düşüş yaşamış, hiç iyiye işaret değil bu, haftaya yükselemezse geçmiş olsun. Erler Film sadece Kanal D'ye dizi yapsın bence.

Alın Yazım abc1'de çok iyi gitmiş.

Reaksiyon iyi oranlarla yayın hayatına veda edecek gibi.

Diriliş Ertuğrul'un tekrarı da fena değil.

Roman Havası'nın meraktan izlendiğini herkes söyledi ve biliyordu. Buna şaşırmadık, dünkü bölümü bende izleyemedim. Ama bence Show Tv'yi kurtarır dizi.

Kocamın Ailesi iyi reytingler alarak kanalını sevindirmiş.

Ben Bilmem Eşim Bilir ortalamalarda gitmiş.
Show TV masal moduna geçmeye başladı,hayırlı olsun...

Roman Havasi buyuk dusus yasams onca protesto gozden salmalar basardiniz romanlar dizinizi ala bilirsiniz yakinda ....
Bu kadar kötü bir diziyi savunmana şaşırdım.

Semre Show TV 'nin son günleri sana uyarımı yapmıştım, Bu tarz Benim programıda düşmeye başladı,Ezra'da tutmayacak...