11 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

perşembe sayfası niye açılmıyorkine?

Son düzenleme:
[quAyipsi"xemrexxx, post: 1592510, member: 86493"]hunharca aşağılamış beni .ss buna karşılık sevdaluk u yerin dibine sokma politikası mı başlatsam
[/quote]
Ayipsin panpa seni asagilamak benim haddime mi sevdaluktan uzak dur

[quAyipsi"xemrexxx, post: 1592510, member: 86493"]hunharca aşağılamış beni .ss buna karşılık sevdaluk u yerin dibine sokma politikası mı başlatsam
Ayipsin panpa seni asagilamak benim haddime mi sevdaluktan uzak dur
[/quote]
ağır totale soracak değişlim napacağımı sen izledin diye demet akbağ lı dizi bile total oldu .ss

Sevdaluk'un tutmasına sevindim, inşallah böyle devam eder.
Vicdan çok vasat, Kanal D'ye nazar değdi bu sezon... Merhamet AB'deki verisiyle idare ediyor.
Kanal D Ana Haber yine zirvede. Tam ortasında bölüp yarım saat reklam yayınlamasalar daha da iyi gider kanımca.
Maç öğlen olmasına rağmen bayağı iyi gitmiş. Akşam olsaydı ohooo.

Vadi 14-15 alır, Doksanlar yükselir; amaninn şike var şişiriyolar;

Muhteşem, merhamet, güneş yükselir; alkış tebrikler süper oh

İnsanlar artık kendi söylediklerine bile inanmayacak duruma gelmişler.

Bi öyle bi böyle.

çoğu kişi yakında zirvede olur zirve değişebilir demiş ama sevdaluk total 6 MY 10 ab ise 6 MY 13
Yalnız "Yakında" demişler. Şu Bölüm için değil yani. Hakkını verelim Sezon Başı'ndan beri en iyi açılışı yapan Dizi oldu MaşAllah. Niye artmasın hep aynı mı kalacak ama bence de asla Zirve'de yer alamaz en başından beri söylediğim gibi.

Son düzenleme:
ama yine de uçmuşlar bence

Biliyorum şimdi de bir sey bulup bölsün FOX yasak ama bir şeyine uydursun.
.

O Zaman'lar Dila Hanım'ında büyük Fan'ı vardı Forum'da.
.
Dila Hanım hala çok seviliyor forumda. Starda olmasına aldırmayan çoğu kişi Medcezir izlemiyor, Dilayı izliyor. (!)