Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
sadece öbgzk ve biü 45dk. reklamsız 8-10 reytinglere ulaşabiliyolar , my 15dk. reklamsız 11-12 alıyo (yani ortalamalarda) 45dk. reklamsız olsa nekadar alır siz düşünün daha başlagıç reytingi 11.5 ben onu demek istedim hem bahane yapmıyorum sadece söylüyorum hem sen demişsin ki gs maçı 12 reytingle bitti biü avantaj sağladı bu nasıl mantık ki nezaman hangi maçta hatırlamıyorum ama behzat ç. büyük maçın 15-20 reytinglik maçın araksında 2 reyting aldı yani böyle bi mantık olmaz - - - Ekleme - - -yani demek istediğim hangi dizi olursa olsun 20 reytinglik maçın arkasına koy isterse yine kendi aldığı oranlarını alır , isterse akşam 20 reytinglik maçın araksına yine 7-8 alırdı , behzat ç. 20 reytinglik maçın arkasında bi önceki haftaya göre düşük almıştı yanılmıyosam 1.5-2 yani düşmüştü bile , senin dediğin 10-12 reytinglik maçın araksından yükselecek
sadece öbgzk ve biü 45dk. reklamsız 8-10 reytinglere ulaşabiliyolar , my 15dk. reklamsız 11-12 alıyo (yani ortalamalarda) 45dk. reklamsız olsa nekadar alır siz düşünün daha başlagıç reytingi 11.5 ben onu demek istedim hem bahane yapmıyorum sadece söylüyorum hem sen demişsin ki gs maçı 12 reytingle bitti biü avantaj sağladı bu nasıl mantık ki nezaman hangi maçta hatırlamıyorum ama behzat ç. büyük maçın 15-20 reytinglik maçın araksında 2 reyting aldı yani böyle bi mantık olmaz
- - - Ekleme - - -
yani demek istediğim hangi dizi olursa olsun 20 reytinglik maçın arkasına koy isterse yine kendi aldığı oranlarını alır , isterse akşam 20 reytinglik maçın araksına yine 7-8 alırdı , behzat ç. 20 reytinglik maçın arkasında bi önceki haftaya göre düşük almıştı yanılmıyosam 1.5-2 yani düşmüştü bile , senin dediğin 10-12 reytinglik maçın araksından yükselecek