11 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

Ona bakarsan senelerin admin ozan, bazen diyoki su sunun ardindan giderse yukselir diyo.. Senelerdir reytnglerin icinde olan kisi boyle diyosa bir bildigi vardir demektir.. Sen daha iyi bilemezsin bu konulari ozandan bende oyle..biu ile behzat'i niye karsilastiriyosun ki behzat'in cok dar bi kitlesi var ama biu oyle degil..

yakup my bir izle 15 dakika reklamsız yayın yapmiyor çok fazla reklam veriyor çok asırı derecede

1 saatten fazla reklam verdigi oluyor

öyle bir geçer zaman ki reklama ayar çekmesi normal en heycanlı bölümlerinde blok uygulayip reytinglerini yükseltmesi normal

ama my öle değil 30 dakika reklamsız hiç olmadi star tv sürekli reklam veriyor maç oldugu zaman daha fazla veriyor inatla ..

evet öyle ama bu sana 20 reytinglik maçın ardından düşüyo biü 10 reytinglik maçın arkasından mı yükselecek

- - - Ekleme - - -

aynen sadece başında 15dk. reklamsız sonra reklam reklam

Biü fiyaskosundan sonra Atvciler tüymüş.

Ben zaten bunun tersini iddia atmedim ki.. Muhtesemin o potansiyelo var zaten..
obgzk blok uygukuyo ama yine de az reklam vermiyo.. Benim takildigim nokta muhtesem adli uyenin bugunde niyeuhtesemi araya kattigi.. Tabi obgzk , biu'yi tokatlayinca, bisey bulamadi burdan biseyler eklemek istedi konuya ama yemezler.

- - - Ekleme - - -

Atv ciler oyle bi hizla tuymus ki tozu topragi birbirine katmislar, toz topraktan hic birini goremiyoruz

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]35[/TD]
[TD="align: center"]ADAM ASMACA[/TD]
[TD="align: center"]SHOW TV[/TD]
[TD="align: center"]11.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]19:59:41[/TD]
[TD="align: center"]22:20:46[/TD]
[TD="align: center"]2,09[/TD]
[TD="align: center"]5,03[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

süper gitmiş

2 OYLE BIR GECER ZAMAN KI KANAL D 11.12.2012 20:24:41 23:16:15 8,3 19,78
3 BENIM ICIN UZULME ATV 11.12.2012 20:55:41 23:28:51 7,88 19,07

2 OYLE BIR GECER ZAMAN KI KANAL D 11.12.2012 20:24:41 23:16:15 9,92 25,3

6 BENIM ICIN UZULME ATV 11.12.2012 20:55:41 23:28:51 4,58 11,81

Oyle bir gecer zaman ki mahsun ve yandaslarini fena tokatlamis, ezmis
iyi cuvallamis biu

geçen hafta çuvallayana bak sen

maç ezmiş resmen
bi hafta maç bi hafta biü sırada biü var haftaya o ezecek

- - - Ekleme - - -

aga iyi güldürdün atv zirvede mi ben mi yanlış görüyorum
maç 12 öbgzk 8

maç ezmiş resmen
bi hafta maç bi hafta biü sırada biü var haftaya o ezecek

- - - Ekleme - - -

aga iyi güldürdün atv zirvede mi ben mi yanlış görüyorum
maç 12 öbgzk 8

Sizin sansiniza fb maclari geldigi icin sanslisinz.. Dun gs cuvalladi , bide biu.
sana agir gelmistir bu darbeler

yakup sana söyledim ben bahane bulmuyorum sadece biü ve öbgzk 45dk. reklamsız 8 ve 10 rating alıyolar , sadece bi söylemek istedim my 15dk. reklamsız olduğunda 11.5 alıyo yani sadece söyledim bahane falan yok , geçen hafta biü geçince de sen yoktun öbgzk geçince hemen yorumlara başlıyosun biü daha fazla alırsa bişey demiyosun

Maç iyi gitmiş.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ezmiş geçmiş. Dün demiştim BİÜ`yü geçer diye dalga geçenler vardı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki en vasat sezonuyla bile harika iş çıkarıyor. Eski bölümlerinin de hatrı büyük tabii

Benim için Üzülme 15 bölüme o kadar acitasyon yapar ki, milletin ağlamaktan içi dışına çıkar ve her Mahsun dizisi gibi çakılıverir.

Adam Asmaca 2 yere bölünüyor ama nafile. Listede zor buldum

SBT yine Trt`yi coşturmuş. Vay be. Seksenler maça kafa tutmuş. Hele bir de fark atmış
Nedense TNS gelince SBT Seksenleri aniden 12lere fırlattı

Gecen hafta ben yoktum cunku banliydim ama geldigimde senle gecen haftayi tartismistik.. Beni baskalariyla karistirma ben kacmam.

Gecen hafta ben yoktum cunku banliydim ama geldigimde senle gecen haftayi tartismistik.. Beni baskalariyla karistirma ben kacmam.
geçen hafta biü geçti , bu haftada öbgzk ben bahane bulmuyorum sadece my hakkında söyledim büyütmeye gerek yok

1461 Trbzon un dün aksam Galatasaray karsisinda aldigi galibiyet en cok ATV ye yaramis gibi. Mac Prime Time de olmamasina ragmen iki grubtada ilk siranin sahibi olmus. Hele Total de 12 Reytingi asarak süper gitmis.

Öyle bir gecer zaman ki bu hafta iki grubtada yükselise gecmis. Dizi AB de yaklasik 10 Reytinge yaklasarak bu hafta Sali gününün en fazla izlenen dizisi olmayi basarmis.

Benim icin Üzülme Total de yaklasik 8 Reytingle 3. olarak yine basarili bir gün gecirmis ama AB de 5 Reytingi görememis. Mahsun un diger yapimlari gibi bu Dizi de maalesef AB grubuna hitap etmiyor ama Total deki oranlarini korursa yer saglam.

Isler Gücler Total de vasat gitsede AB de 3 Reytingi gecip 12 Share alarak kanalinin yüzünü güldürmüs.

TNS de Reytingleri aciklanmayan Seksenler dizisi SBT de bu hafta yine TRT rekorlarini alt üst etmis. Dizi Total de 6 Reytingle 6. olurken AB de 11.35 Reytingle yine rakiplerine fark atarak zirvenin sahibi olmus. Bu Reytinglerle dizi TRT de daha uzun yillar oynar.