Yorumum:
Düsündügümden çok farkli bir tablo çikti karsima.
Basrollerini Ebru Özkan, Feride Çetin ve Levent Üzümcü'nün paylastigi ve ilk bölümüyle Star Tv ekranlara gelen "Anneler ile Kizlari" dizisi müthis bir baslangiç yapmis. Dizi iki grupta da zirvede yer aldi. Özellikle A/B'de fark atmis rakiplerine. Dizinin gelecegi çok parlak. Umarim böyle devam eder reytingler ile.
ATV'de yayinlanan diger dram dizisi "Kalbim Seni Seçti" düsüs yasamis. Ben aslinda iki grupta ikinci veya ücüncü olur diye tahmin etmistim ama nafile. Dizi çok çabuk ilerliyor, bu bir yandan iyi ama konuyu keske biraz genisletselerdi daha iyi olacakti. Bakalim dizi Eylül'de hangi gün de yayinlanacak ve reytinglerle neler olacak.
Zehirli Sarmasik herkesi saracak slogani ile tanitimlari verilen ve FOX'ta yayinlanan "Zehirli Sarmasik" dizisi aslinda çok kötü bir baslangiç yapmamis. Bence FOX için iyi reytingler. Ama diziyi en azindan ilk 4'te bekliyordum iki grupta da. Diziyi birazcik izledim, bugün tamamini izleyecegim.
Kanal D'de yayinlanan film "Maskeli Besler Irak" iyi gitmis. Filmler çok iyi gidiyor Kanal D'de. Kanal D islerini biliyorlar, hangi filmleri yayinlatacaklarini biliyorlar. Ama seneye bütün günleri diziler ile dolu, Kanal D'yi Eylül ayinda sabirsizlikla bekliyorum. Özellikle yeni dizileri; Kuzey Güney, Bir Çocuk Sevdim, Kesanli Ali Destan.
Kenan Isik'in sunuculugu üstlendigi "Kim Milyoner Olmak Ister" yarismasi A/B'de çok iyi gitmis. Zaten Kenan Isik'in sunuculugu çok iyi. Umarim program Eylül aylarinda da böyle devam eder.
Dün ne izledim?
Kalbim Seni Seçti ve Anneler ile Kizlari.
Hangi dizi bu reytingleri haketmiyor (pozitif)
Zehirli Sarmasik.