11 Ağustos 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Dün gece ne izlediniz ?

• Çok Güzel Hareketler Bunlar (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • Maskeli Beşler Irak (Kanal D)

Oy: 5 45.5%
  • Nihat Hatipoğlu ile İftar Özel (ATV)

• Kalbim Seni Seçti (ATV)

Oy: 4 36.4%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 27.3%
  • Canlı Para (Show)

• Huysuz'la Dans Eder misin? (Show)

Oy: 0 0.0%
  • Anneler ile Kızları (Star)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Zehirli Sarmaşık (Fox)

• Yerden Yüksek (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

Oy: 2 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Kanal Sıralamaları Belli Oldu.

Anneler ile Kızları ile Star TV güne adeta damgasını vurdu ve 1.liğe yerleşti. Özellikle A/B'de rakiplerine fark attı.
Maskeli Beşler Irak iyi gitmiş.
Kalbim Seni Seçti biraz gerilemiş. Dizi her iki grupta da 4. olmuş.
Zehirli Sarmaşık iyi bir başlangıç yapmayı başarmış.
Kim Milyoner Olmak İster A/B'de 2. olarak başarısını sürdürmüş.

Son düzenleme:
izliyorum şu anda samanyolunda insanlık ölmedi adlı bir yardım programı ünlüler falan gelmiş 25 milyon türk lirasına yakın para topladılar somali için

Anneler ile Kızları ve Maskeli Beşler Irak'ı izledim. :)

Anneler ile Kızları güzel bir diziydi. :)

Dinle Sevgili'nin özet bölümünü ki ben çoğunlukla öyle takip ediyorum. Kalbim Seni Seçti'yi de az da olsa izledim.

Buradan bakıldığına göre, düşündüğüm gibi kadınların böyle kadın dizilerine karşı reytingler tavan yapıyor demiştim ve aynen öyle oldu galiba. Star TV reytinglerde fark atmış.

Kalbim Seni Seçti çok fena düşüş yaşamış. Star Tv diziyi tutturdu ama FGSN gelincede böyle reyting alabilecek mi bu dizi...

Vay canına. Anneler ile Kızları müthiş iş çıkarmış özellikle A/B'de.
Kalbim Seni Seçti'de düşüş bekliyordum ama beklediğimden çok daha büyük düşüş olmuş.
Zehirli Sarmaşık ise tutmamış gibi...

Anneler ile Kızları dizisi müthiş bir reyting ile günü 1. sırada bitirmiş. Kalbim Seni Seçti düşüşe geçmiş. Zehirli Sarmaşık iyi başlamış sayılır. Yani buna bakarsak Anneler ile Kızları dizisi Perşembe günü reytingleri alt üst edebilir ama belki. Fatma Gülün Suçu Ne ? ve Kurtlar Vadisi Pusu gelince belki düşer reytingleri. Şu kesin olacak ki Anneler ile Kızları zirveyi zorlayacak.

Yorumum:

Düsündügümden çok farkli bir tablo çikti karsima.

Basrollerini Ebru Özkan, Feride Çetin ve Levent Üzümcü'nün paylastigi ve ilk bölümüyle Star Tv ekranlara gelen "Anneler ile Kizlari" dizisi müthis bir baslangiç yapmis. Dizi iki grupta da zirvede yer aldi. Özellikle A/B'de fark atmis rakiplerine. Dizinin gelecegi çok parlak. Umarim böyle devam eder reytingler ile.

ATV'de yayinlanan diger dram dizisi "Kalbim Seni Seçti" düsüs yasamis. Ben aslinda iki grupta ikinci veya ücüncü olur diye tahmin etmistim ama nafile. Dizi çok çabuk ilerliyor, bu bir yandan iyi ama konuyu keske biraz genisletselerdi daha iyi olacakti. Bakalim dizi Eylül'de hangi gün de yayinlanacak ve reytinglerle neler olacak.

Zehirli Sarmasik herkesi saracak slogani ile tanitimlari verilen ve FOX'ta yayinlanan "Zehirli Sarmasik" dizisi aslinda çok kötü bir baslangiç yapmamis. Bence FOX için iyi reytingler. Ama diziyi en azindan ilk 4'te bekliyordum iki grupta da. Diziyi birazcik izledim, bugün tamamini izleyecegim.

Kanal D'de yayinlanan film "Maskeli Besler Irak" iyi gitmis. Filmler çok iyi gidiyor Kanal D'de. Kanal D islerini biliyorlar, hangi filmleri yayinlatacaklarini biliyorlar. Ama seneye bütün günleri diziler ile dolu, Kanal D'yi Eylül ayinda sabirsizlikla bekliyorum. Özellikle yeni dizileri; Kuzey Güney, Bir Çocuk Sevdim, Kesanli Ali Destan.

Kenan Isik'in sunuculugu üstlendigi "Kim Milyoner Olmak Ister" yarismasi A/B'de çok iyi gitmis. Zaten Kenan Isik'in sunuculugu çok iyi. Umarim program Eylül aylarinda da böyle devam eder.

Dün ne izledim?
Kalbim Seni Seçti ve Anneler ile Kizlari.

Hangi dizi bu reytingleri haketmiyor (pozitif)
Zehirli Sarmasik.

zehirli sarmaşığı izledim ve çok beğendim ilk bölüm için fena sayılmaz reytingler bence haftaya dahada artıcak çünkü heyecanlı bitti umarım yükselir çünkü hak ediyor
ayrıca foxun yayın akışı çok kötü 19:15 21:45 arası dinle sevgili diğer kanallar dizilerini 20:00 da yayına sokarken fox izleyici diğer kanallara kaptırdıktan sonra dizisini yayına sokuyor
birde dine sevgili boş zaman dizisi karşısına güçlü bir rakip gelince çöküverdi kışı çıkaramaz bu dizi

Son düzenleme:
Anneler ile kızları süper başlamış zaten mükemmel bi dizi star bu sefer iyi bir iş çıkardı gibi.
Kanal D sinama filmleri vermekten başka birşey yapmıyor anlamadım gitti bugünde bi sinama film 'i var ama fatmagülle kesinlikle zirveye tekrar oturacaktr
Kalbim seni seçti hıla düşecek ve 1 seon sonr fina verecek bence. Zaten hiç sevmedim o diziyi
Zehirli sarmaşık gece 12 de tekrarı verildi izledim gayet iyi reytingleride gayet iyi kesinlekle dahada yükseleceğini düşünüyorum
SHOW Tv için yorum bile yapmama değmez
Unutma beni gayet iyi
Dinle sevgili çko düşmüş aslında dizi tek güne indirilse daha iyi our diye düşünüyorum ben
Fox TV Bir tek CANAN 'ı tutturamadı oysaki yeni sezonda çok severek izliyorum ÖZLEM CONKER müthiş oynuyor
Cananın günü değişmeli bence

zehirli sarmaşığı izledim ve çok beğendim ilk bölüm için fena sayılmaz reytingler bence haftaya dahada artıcak çünkü heyecanlı bitti umarım yükselir çünkü hak ediyor
ayrıca foxun yayın akışı çok kötü 19:15 21:45 arası dinle sevgili diğer kanallar dizilerini 20:00 da yayına sokarken fox izleyici diğer kanallara kaptırdıktan sonra dizisini yayına sokuyor
birde dine sevgili boş zaman dizisi karşısına güçlü bir rakip gelince çöküverdi kışı çıkaramaz bu dizi
Kesinlikle katılıyorum dinle sevgili 1 güne inmeli...