sağol hemşireAaa @Yiğitt in yokluğunda iyi ekmek yedin @AseratSon kez zirveyi almışsın ayoll tebrikler ama@DiziTutkunu Ve @serhatt a da büyük tebrikler yeni atılımcılara
2-3 günde gelip 7. sıraya gelmek...Aaa @Yiğitt in yokluğunda iyi ekmek yedin @AseratSon kez zirveyi almışsın ayoll tebrikler ama@DiziTutkunu Ve @serhatt a da büyük tebrikler yeni atılımcılara
Teşekkürler ablam@Dosi @Aserat maşallahınız var süpersiniz@mrt-06 kuzummm @serhatt kuzummm @DiziTutkunu tebrik ediyorum hepinizi
Havaya girdim.Sonunda çok istediğim 2.liği elde etmişim@Aserat sende bana ben birinci olunca istediğin ikinciliği alırsın demiştinTebrikler sanada.( edit: biz aynı sayıdamı açmışız?Tam göremiyorum mobilden. Yine birinci sayılıyorum öyleyse ama ben bu durumda sıralamayı kabul edecem)
Şu 5 aylık yoğun konu açtığım süreçte ilk 2.liğim1. ve 3. baya olmuştum
@dreamy al İsmail YK türkü söylerken@denizz19
Kutlayayım bende bu durumu
Bukadar konunun 80%i klip konuları sadece 😱
Orası hiç belli olmaz.Aaa @Yiğitt in yokluğunda iyi ekmek yedin @AseratSon kez zirveyi almışsın ayoll tebrikler ama@DiziTutkunu Ve @serhatt a da büyük tebrikler yeni atılımcılara
Sen de söylemişsin zaten sıralamayı kabul edelim.Sonunda çok istediğim 2.liği elde etmişim@Aserat sende bana ben birinci olunca istediğin ikinciliği alırsın demiştinTebrikler sanada.( edit: biz aynı sayıdamı açmışız?Tam göremiyorum mobilden. Yine birinci sayılıyorum öyleyse ama ben bu durumda sıralamayı kabul edecem)
Şu 5 aylık yoğun konu açtığım süreçte ilk 2.liğim1. ve 3. baya olmuştum
@dreamy al İsmail YK türkü söylerken@denizz19
Kutlayayım bende bu durumu
Bukadar konunun 80%i klip konuları sadece 😱
Teşekkürler.@Dosi @Aserat maşallahınız var süpersiniz@mrt-06 kuzummm @serhatt kuzummm @DiziTutkunu tebrik ediyorum hepinizi
Orası hiç belli olmaz.
Sen de söylemişsin zaten sıralamayı kabul edelim.
Teşekkürler.
2 Hafta zirvenin keyfini sürdü şimdi tekmeyi yeme zamanı @Aserat2-3 günde gelip 7. sıraya gelmek...
Aaa konularının çoğundan haberim yok inş zibidi ecünnü konularını çok açmıyorsundursağol hemşire
yok canım sana zararı olmayan şeylerAaa konularının çoğundan haberim yok inş zibidi ecünnü konularını çok açmıyorsundur
Aaa iyi ozaman açmaya devam etyok canım sana zararı olmayan şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?