sağol hemşireAaa @Yiğitt in yokluğunda iyi ekmek yedin @AseratSon kez zirveyi almışsın ayoll tebrikler ama
@DiziTutkunu Ve @serhatt a da büyük tebrikler yeni atılımcılara
![]()
![]()
![]()
2-3 günde gelip 7. sıraya gelmek...Aaa @Yiğitt in yokluğunda iyi ekmek yedin @AseratSon kez zirveyi almışsın ayoll tebrikler ama
![]()
![]()
![]()
Teşekkürler ablam@Dosi @Aserat maşallahınız var süpersiniz@mrt-06 kuzummm @serhatt kuzummm @DiziTutkunu tebrik ediyorum hepinizi
![]()
Havaya girdim.Sonunda çok istediğim 2.liği elde etmişim@Aserat sende bana ben birinci olunca istediğin ikinciliği alırsın demiştin
Tebrikler sanada.( edit: biz aynı sayıdamı açmışız?
Tam göremiyorum mobilden. Yine birinci sayılıyorum öyleyse ama ben bu durumda sıralamayı kabul edecem
)
Şu 5 aylık yoğun konu açtığım süreçte ilk 2.liğim1. ve 3. baya olmuştum
@dreamy al İsmail YK türkü söylerken@denizz19
Kutlayayım bende bu durumu
Bukadar konunun 80%i klip konuları sadece 😱
Orası hiç belli olmaz.Aaa @Yiğitt in yokluğunda iyi ekmek yedin @AseratSon kez zirveyi almışsın ayoll tebrikler ama
![]()
![]()
![]()
Sen de söylemişsin zaten sıralamayı kabul edelim.Sonunda çok istediğim 2.liği elde etmişim@Aserat sende bana ben birinci olunca istediğin ikinciliği alırsın demiştin
Tebrikler sanada.( edit: biz aynı sayıdamı açmışız?
Tam göremiyorum mobilden. Yine birinci sayılıyorum öyleyse ama ben bu durumda sıralamayı kabul edecem
)
Şu 5 aylık yoğun konu açtığım süreçte ilk 2.liğim1. ve 3. baya olmuştum
@dreamy al İsmail YK türkü söylerken@denizz19
Kutlayayım bende bu durumu
Bukadar konunun 80%i klip konuları sadece 😱
Teşekkürler.@Dosi @Aserat maşallahınız var süpersiniz@mrt-06 kuzummm @serhatt kuzummm @DiziTutkunu tebrik ediyorum hepinizi
![]()
Orası hiç belli olmaz.
Sen de söylemişsin zaten sıralamayı kabul edelim.
Teşekkürler.![]()
2 Hafta zirvenin keyfini sürdü şimdi tekmeyi yeme zamanı @Aserat2-3 günde gelip 7. sıraya gelmek...![]()
Aaa konularının çoğundan haberim yok inş zibidi ecünnü konularını çok açmıyorsundursağol hemşire![]()
yok canım sana zararı olmayan şeylerAaa konularının çoğundan haberim yok inş zibidi ecünnü konularını çok açmıyorsundur![]()
![]()
![]()
Aaa iyi ozaman açmaya devam etyok canım sana zararı olmayan şeyler![]()