11 - 17 Aralık 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061
@denizz19 ile el ele son listesinde :Z Ayarlasak bukadar olmazdı :A
Yinede iyi yazmışım 2 günde bir gelmeme rağmem geçen hafta :F

:DAyy bu kadar mesaj yazdığımı bilmiyordum ya deniz askere gidecek diye fazlasıyla yazmak istemiştim ondan sanırım

Forum kış uykusunda sanırım, baya düşüş olmuş. Bu hafta izinliydim, çok yazarım diyordum. :(

@denizz19 ile el ele son listesinde :Z Ayarlasak bukadar olmazdı :A
Yinede iyi yazmışım 2 günde bir gelmeme rağmem geçen hafta :F

İlk defa @xemrexxx i geçmişim, buyrun halay ekibine :Z:Z

Oha bayağı düşmüşüm 😱
Ben gözlemcinin mesajına gülecekken seninkine yanlışlıkla güldüm :D Hopladı sayfa :A
Benide geçmişsiniz :D
Neyse
ben çok yazmışım diye şaşırdım XanTier'de az diye :S bir tuhaflık var gibi :D

Ben gözlemcinin mesajına gülecekken seninkine yanlışlıkla güldüm :D Hopladı sayfa :A
Benide geçmişsiniz :D
Neyse
ben çok yazmışım diye şaşırdım XanTier'de az diye :S bir tuhaflık var gibi :D
Ben bu kadar aktifmiyim :A @XanTier sana ne olmuş öyle :A Çarpılmışta şifasını arar gibisin :A o kadar nasıl düştün :F

Kain veya büyücü falan olmam gerekiyor :A nasılsa bildim tövbe yarabbim😱😱

Allah kolaylık versin :D Neyseki ben geçtim o yolları ama çok üzlüyorum sınav stresini :(
Çok da şey sayılmaz, dışarıdan çok belli durumum çünkü :A:A:A
O kadar yorgunluktan sonra eve gelip bi de forumda takılıyorum işte 3'e 4'e kadar :A

Çok da şey sayılmaz, dışarıdan çok belli durumum çünkü :A:A:A
O kadar yorgunluktan sonra eve gelip bi de forumda takılıyorum işte 3'e 4'e kadar :A
Helal olsun böyle bu tavırlar ile sınavları çok kafaya takmadığını düşünüyorum :A

Bende geçen sene sınav zamanı 1-2 sezon dizi bitiriyordum :A Normal zamanda bile o kadar izleyemem ama herkese ve herşeye inat edercesine sınav zamanı izliyordum :F

Helal olsun böyle bu tavırlar ile sınavları çok kafaya takmadığını düşünüyorum :A

Bende geçen sene sınav zamanı 1-2 sezon dizi bitiriyordum :A Normal zamanda bile o kadar izleyemem ama herkese ve herşeye inat edercesine sınav zamanı izliyordum :F
Önceden takardım artık takmıyorum. Rahatım. Ama mühendislik sınavları çok zor olmasına rağmen bölüm o kadar zor ki sınavlar en kolay kısmı okumanın :F