11 - 17 Aralık 2017 Haftanın En Çok Konu Açanları

Listeye girenleri tebrik ederim :D ben 2 gündür konularımı açamıyorum yarın devam edecek inşallah

Bu hılza gidersem konu kotasına erişemeyeceğim :A
Konu sayısına bakmak için bilgisayarı açtım şimdi :A bende geçen hafta 3 konu açmıştım :F iyi tarafından bak sistem seni 19 yapmış. 20'ye giremeyebilirdinde. Baya 3 konu açan var çünkü :A
Aa geçenlerdeki muhabet geldi aklıma bi bakayım ona hazır bilgisayarı açmışken :D

@XanTier i tebrik ederim. Zar zor listeye girmeyi başarmış :A
Hiç bir konusuna denk gelmediğim için giremedim de :A mobildende görünmüyor rakam, acaba kaç tane konu açmış :D

33 taneyle listeye zor girmişim. Diğer herkes 34 açmış, ben geri düşmüşüm. Böyle şans olmaz :A:A:A

geç dalganı :T:
Demek ki senin 33 konunun hiç birinin baslığı ilgimi çekmemiş:A
En fazla 3tür o tabi okadar varsa :A
Ekranı yan çevirsemde görünmüyor :D
Bak sen :F ozamanda 3 açmışsın :F:F:F

Konu sayısına bakmak için bilgisayarı açtım şimdi :A bende geçen hafta 3 konu açmıştım :F iyi tarafından bak sistem seni 19 yapmış. 20'ye giremeyebilirdinde. Baya 3 konu açan var çünkü :A
Aa geçenlerdeki muhabet geldi aklıma bi bakayım ona hazır bilgisayarı açmışken :D
Bu hafta da ilk konumu açtım dün gece. Her gece açmaya alışmam lazım, yükselirim listede :A

İyice arttırmam lazım yoksa atılıcam yöneticilikten :F
Koltuk sevdası tatlı demek :A
Ben sana haber buldukça yazarım sen aklına yatarsa değerlendir. Zamanında @MEnes ede bu teklifi yapmıştım ama o sevemedi koltuğu ayrıldı isteğiyle :A

Birde online listesinde senden başka o ikinci gizli üyeyi görüyorsundur artık, hani meraktan çatladığını demiştin bir ara :F
Artık geç yatmadığım için forumda yalnız kalmıyorum pek. Oraya bakmadığımı şimdi fark ettim 😱

Hayır okulun böylesine yoğun olmadığı zamanlara yaz diyorum tatil diyorum ben :F
Günde 6 saat çalıştığım o güzel günleri özledim :(
Kolay gelsin, gün gelir okul hayatını, o yoğunluğuda özlersin (adettir öyle denir ama ben hala özledim diyemem :A)

Ozaman bende diyebilirim ki bizde yaz başladı :Z
okulda birşey yok bu hafta. Bol bol eğlence etkinlikleri. Perşembe ilk yarıyı bitiriyoruz :D

Kolay gelsin, gün gelir okul hayatını, o yoğunluğuda özlersin (adettir öyle denir ama ben hala özledim diyemem :A)

Ozaman bende diyebilirim ki bizde yaz başladı :Z
okulda birşey yok bu hafta. Bol bol eğlence etkinlikleri. Perşembe ilk yarıyı bitiriyoruz :D
Ne güzel. Beni daha da kara günler bekliyor. Her geçen gün daha da fenalaşıyor :(