Haftaya yayına girelim o vakitProgramı yapınca dahada güldürüz biz
Aynen iş sizde şimdiGirelim olur ilk hafta konuklarımızı belirleyelimdimi @Çiğdem-
Aynen iş sizde şimdiAyrıca bizde yarışmacılar için ilk hafta son hafta olmayacakElenmeden gidecekler ve toplam puanlarına göre belirlenecek kazanan
Haftaya pPazartesi ben ayarlayayım , Çarşamba yayına girecezTamam hangi gün başlıcaz peki
Haftaya pPazartesi ben ayarlayayım , Çarşamba yayına girecez
Aynen iş sizde şimdiAyrıca bizde yarışmacılar için ilk hafta son hafta olmayacakElenmeden gidecekler ve toplam puanlarına göre belirlenecek kazanan
Yarışmacıyı seç teklif et özelden sonra seçeceği mankeni falan konusun @gözlemci ondan sonra dördümüze ortak kutu açıp onu ve bizi yönelendiricen benim tavsiyeme uyup önce @Aserat dan kısa bir ders alTamamdır ilk hafta konuğumuz süper olsun ki ratinglerde güzel oranlar alalım
Bunu farklı götürücem parlak takımından olmayalım biz
Bunu farklı götürücem parlak takımından olmayalım bizama ses yarışması için senden yardım alacam gibi
Aynen vaktim çok ama gündüzVlla sen bu şarkı yarışmasını yürütmen zor reelden inanılmaz vakitler harcıyacaksın 2 hafta sunuyorsan 5 saat falan nerden bulaştın bilmiyorum ama keşke dizilerini yazmaya devam etseydin
Recap işi olduğu için şarkı yarışmaları diğer yarışmalara göre daha zor çünkü vsyle diğerlerinde videoyu alıyorsun direk koyup üstüne yazıyorsun ama bu şarkıları recaplamak hele ilk haftalarda 2 saatin gidiyor bir kere hepsini tam halledene kadarAynen vaktim çok ama gündüzAkşamları spor falan vakit kalmıyorhalledecem bi şekilde
Başlamadan vazgeçecem şimdiRecap işi olduğu için şarkı yarışmaları diğer yarışmalara göre daha zor çünkü vsyle diğerlerinde videoyu alıyorsun direk koyup üstüne yazıyorsun ama bu şarkıları recaplamak hele ilk haftalarda 2 saatin gidiyor bir kere hepsini tam halledene kadar
Ben yıllık izne çıkmış gibi hissediyorum kendimi her sezon bittiğinde
Hahahah aa vlla ben direk zor kısımları söylüyorum çünkü kendimin neler çektini biliyorum sunucunun hiçbir şekilde keyif aldığı yok hele yarışmacı kavgalarına hiç girmiyorum , bende çok yaşanmadı sakin birisi oldum için ama senide er meydanında görücezBaşlamadan vazgeçecem şimdiBari maaşımı alabilsemKeşke şu angarya işlerle birileri ilgilense bende hazırlanmış konuyu açsamBazen diyorum @pompy haklı bizlerde sihirli olmalıyız
Vlla sen bu şarkı yarışmasını yürütmen zor reelden inanılmaz vakitler harcıyacaksın 2 hafta sunuyorsan 5 saat falan nerden bulaştın bilmiyorum ama keşke dizilerini yazmaya devam etseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?