11 - 17 Aralık 2017 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

@mrt-06 atacanım tebrik ederimm
listeye girenlere tebrikler güldürmeye devam edin böyle

Aynen iş sizde şimdi
Ayrıca bizde yarışmacılar için ilk hafta son hafta olmayacak
Elenmeden gidecekler ve toplam puanlarına göre belirlenecek kazanan
Tamamdır ilk hafta konuğumuz süper olsun ki ratinglerde güzel oranlar alalım
Yarışmacıyı seç teklif et özelden sonra seçeceği mankeni falan konusun @gözlemci ondan sonra dördümüze ortak kutu açıp onu ve bizi yönelendiricen benim tavsiyeme uyup önce @Aserat dan kısa bir ders al

Bunu farklı götürücem parlak takımından olmayalım biz
ama ses yarışması için senden yardım alacam gibi

Bunu farklı götürücem parlak takımından olmayalım biz
ama ses yarışması için senden yardım alacam gibi

Vlla sen bu şarkı yarışmasını yürütmen zor reelden inanılmaz vakitler harcıyacaksın 2 hafta sunuyorsan 5 saat falan nerden bulaştın bilmiyorum ama keşke dizilerini yazmaya devam etseydin

Vlla sen bu şarkı yarışmasını yürütmen zor reelden inanılmaz vakitler harcıyacaksın 2 hafta sunuyorsan 5 saat falan nerden bulaştın bilmiyorum ama keşke dizilerini yazmaya devam etseydin
Aynen vaktim çok ama gündüz
Akşamları spor falan vakit kalmıyor
halledecem bi şekilde

Aynen vaktim çok ama gündüz
Akşamları spor falan vakit kalmıyor
halledecem bi şekilde
Recap işi olduğu için şarkı yarışmaları diğer yarışmalara göre daha zor çünkü vsyle diğerlerinde videoyu alıyorsun direk koyup üstüne yazıyorsun ama bu şarkıları recaplamak hele ilk haftalarda 2 saatin gidiyor bir kere hepsini tam halledene kadar

Ben yıllık izne çıkmış gibi hissediyorum kendimi her sezon bittiğinde

Başlamadan vazgeçecem şimdi
Bari maaşımı alabilsem
Keşke şu angarya işlerle birileri ilgilense bende hazırlanmış konuyu açsam
Bazen diyorum @pompy haklı bizlerde sihirli olmalıyız

Başlamadan vazgeçecem şimdi
Bari maaşımı alabilsem
Keşke şu angarya işlerle birileri ilgilense bende hazırlanmış konuyu açsam
Bazen diyorum @pompy haklı bizlerde sihirli olmalıyız
Hahahah aa vlla ben direk zor kısımları söylüyorum çünkü kendimin neler çektini biliyorum sunucunun hiçbir şekilde keyif aldığı yok hele yarışmacı kavgalarına hiç girmiyorum , bende çok yaşanmadı sakin birisi oldum için ama senide er meydanında görücez

Ufak Tefek Fesatlıklar’a gösterdiğiniz ilgi için tekrar teşekkürler.

Sizin program da güldürmüş
@Çiğdem- ile jürlik yapacağın

görümcem @mrt-06 i canı gönülden kutluyorum
kimin görümcesi nasılda zirvede salınıyor, helal olsun boynuz kulağı geçmiş işte
ama ben kulak olarak çok gerilerde kalmışım sanırım kulağı bir yere sıkıştırdık koptu gibi
yoksa bu kadar kısa kalması imkansızdı