Haftaya yayına girelim o vakitProgramı yapınca dahada güldürüz biz
Aynen iş sizde şimdiGirelim olur ilk hafta konuklarımızı belirleyelimdimi @Çiğdem-
Aynen iş sizde şimdiAyrıca bizde yarışmacılar için ilk hafta son hafta olmayacak
Elenmeden gidecekler ve toplam puanlarına göre belirlenecek kazanan
![]()
Haftaya pPazartesi ben ayarlayayım , Çarşamba yayına girecezTamam hangi gün başlıcaz peki
Haftaya pPazartesi ben ayarlayayım , Çarşamba yayına girecez![]()
Aynen iş sizde şimdiAyrıca bizde yarışmacılar için ilk hafta son hafta olmayacak
Elenmeden gidecekler ve toplam puanlarına göre belirlenecek kazanan
![]()
Yarışmacıyı seç teklif et özelden sonra seçeceği mankeni falan konusun @gözlemci ondan sonra dördümüze ortak kutu açıp onu ve bizi yönelendiricen benim tavsiyeme uyup önce @Aserat dan kısa bir ders alTamamdır ilk hafta konuğumuz süper olsun ki ratinglerde güzel oranlar alalım
![]()
Bunu farklı götürücem parlak takımından olmayalım biz
Bunu farklı götürücem parlak takımından olmayalım bizama ses yarışması için senden yardım alacam gibi
![]()
Aynen vaktim çok ama gündüzVlla sen bu şarkı yarışmasını yürütmen zor reelden inanılmaz vakitler harcıyacaksın 2 hafta sunuyorsan 5 saat falan nerden bulaştın bilmiyorum ama keşke dizilerini yazmaya devam etseydin![]()
![]()
![]()
Recap işi olduğu için şarkı yarışmaları diğer yarışmalara göre daha zor çünkü vsyle diğerlerinde videoyu alıyorsun direk koyup üstüne yazıyorsun ama bu şarkıları recaplamak hele ilk haftalarda 2 saatin gidiyor bir kere hepsini tam halledene kadarAynen vaktim çok ama gündüzAkşamları spor falan vakit kalmıyor
halledecem bi şekilde
![]()
Başlamadan vazgeçecem şimdiRecap işi olduğu için şarkı yarışmaları diğer yarışmalara göre daha zor çünkü vsyle diğerlerinde videoyu alıyorsun direk koyup üstüne yazıyorsun ama bu şarkıları recaplamak hele ilk haftalarda 2 saatin gidiyor bir kere hepsini tam halledene kadar
![]()
![]()
Ben yıllık izne çıkmış gibi hissediyorum kendimi her sezon bittiğinde![]()
![]()
![]()
Hahahah aa vlla ben direk zor kısımları söylüyorum çünkü kendimin neler çektini biliyorum sunucunun hiçbir şekilde keyif aldığı yok hele yarışmacı kavgalarına hiç girmiyorum , bende çok yaşanmadı sakin birisi oldum için ama senide er meydanında görücezBaşlamadan vazgeçecem şimdiBari maaşımı alabilsem
Keşke şu angarya işlerle birileri ilgilense bende hazırlanmış konuyu açsam
Bazen diyorum @pompy haklı bizlerde sihirli olmalıyız
![]()
Vlla sen bu şarkı yarışmasını yürütmen zor reelden inanılmaz vakitler harcıyacaksın 2 hafta sunuyorsan 5 saat falan nerden bulaştın bilmiyorum ama keşke dizilerini yazmaya devam etseydin![]()
![]()
![]()