11 - 17 Aralık 2017 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

Aynen iş sizde şimdi :A Ayrıca bizde yarışmacılar için ilk hafta son hafta olmayacak :A Elenmeden gidecekler ve toplam puanlarına göre belirlenecek kazanan :A
:Z:ZTamamdır ilk hafta konuğumuz süper olsun ki ratinglerde güzel oranlar alalım:F
Yarışmacıyı seç teklif et özelden sonra seçeceği mankeni falan konusun @gözlemci ondan sonra dördümüze ortak kutu açıp onu ve bizi yönelendiricen benim tavsiyeme uyup önce @Aserat dan kısa bir ders al :A :A :A

Yarışmacıyı seç teklif et özelden sonra seçeceği mankeni falan konusun @gözlemci ondan sonra dördümüze ortak kutu açıp onu ve bizi yönelendiricen benim tavsiyeme uyup önce @Aserat dan kısa bir ders al :A :A :A
Bunu farklı götürücem parlak takımından olmayalım biz :A ama ses yarışması için senden yardım alacam gibi :A

Bunu farklı götürücem parlak takımından olmayalım biz :A ama ses yarışması için senden yardım alacam gibi :A

Vlla sen bu şarkı yarışmasını yürütmen zor reelden inanılmaz vakitler harcıyacaksın 2 hafta sunuyorsan 5 saat falan nerden bulaştın bilmiyorum ama keşke dizilerini yazmaya devam etseydin :A :A :A

Vlla sen bu şarkı yarışmasını yürütmen zor reelden inanılmaz vakitler harcıyacaksın 2 hafta sunuyorsan 5 saat falan nerden bulaştın bilmiyorum ama keşke dizilerini yazmaya devam etseydin :A :A :A
Aynen vaktim çok ama gündüz :A Akşamları spor falan vakit kalmıyor :A halledecem bi şekilde :D

Aynen vaktim çok ama gündüz :A Akşamları spor falan vakit kalmıyor :A halledecem bi şekilde :D
Recap işi olduğu için şarkı yarışmaları diğer yarışmalara göre daha zor çünkü vsyle diğerlerinde videoyu alıyorsun direk koyup üstüne yazıyorsun ama bu şarkıları recaplamak hele ilk haftalarda 2 saatin gidiyor bir kere hepsini tam halledene kadar
:A :A :A

Ben yıllık izne çıkmış gibi hissediyorum kendimi her sezon bittiğinde :A :A :A

Recap işi olduğu için şarkı yarışmaları diğer yarışmalara göre daha zor çünkü vsyle diğerlerinde videoyu alıyorsun direk koyup üstüne yazıyorsun ama bu şarkıları recaplamak hele ilk haftalarda 2 saatin gidiyor bir kere hepsini tam halledene kadar
:A :A :A

Ben yıllık izne çıkmış gibi hissediyorum kendimi her sezon bittiğinde :A :A :A
Başlamadan vazgeçecem şimdi :A Bari maaşımı alabilsem :A Keşke şu angarya işlerle birileri ilgilense bende hazırlanmış konuyu açsam :A Bazen diyorum @pompy haklı bizlerde sihirli olmalıyız :A

Başlamadan vazgeçecem şimdi :A Bari maaşımı alabilsem :A Keşke şu angarya işlerle birileri ilgilense bende hazırlanmış konuyu açsam :A Bazen diyorum @pompy haklı bizlerde sihirli olmalıyız :A
Hahahah aa vlla ben direk zor kısımları söylüyorum çünkü kendimin neler çektini biliyorum sunucunun hiçbir şekilde keyif aldığı yok hele yarışmacı kavgalarına hiç girmiyorum , bende çok yaşanmadı sakin birisi oldum için ama senide er meydanında görücez :A

Sizin program da güldürmüş :A @Çiğdem- ile jürlik yapacağın :A

görümcem @mrt-06 i canı gönülden kutluyorum :) kimin görümcesi nasılda zirvede salınıyor, helal olsun boynuz kulağı geçmiş işte :) ama ben kulak olarak çok gerilerde kalmışım sanırım kulağı bir yere sıkıştırdık koptu gibi :) yoksa bu kadar kısa kalması imkansızdı :)