22.15 te başlar gibi çalıkuşuKüçük ağa bitmemiş devam ediyor 22.01
küçük ağa bu hafta 2 reklam verdi
22.15 te başlar gibi çalıkuşuKüçük ağa bitmemiş devam ediyor 22.01
İnan bana Karagül NTC medya bile olsaydı uzatmayacağına daha fazla inanırdım ama yapımcısı Avşar Film.
Değil sakız makinada suyu çıkana kadar devam edecek, bir Lale Devri olana kadar devam edecek, Lale Devri gibi haftada 2 gün yayınlanıncayadek devam edecek. Daha ne diyeyim.
kimin kimden çektiği belli bazı diziler bazı kanalın dizilerini peynir ekmek gibi yiyor4-5 yıl çok çektiler ondandır
Yalan Dünya 3 senedir devam ediyor. Haliyle yıprandı dizi. Ne heyecan var ne aksiyon var dizide. Komedilerin yıpranması gayet normal.yalan dünya gibi demibırakalım bu işleri aga uzun özetli olursa düşer şimdi özetsiz diğerlerinin özetinde izleyici kapıyo yoksa işi biterdi
Kanal d ye kılım22.15 te başlar gibi çalıkuşu
küçük ağa bu hafta 2 reklam verdi
dediğinden bişi anlamadım panpakimin kimden çektiği belli bazı diziler bazı kanalın dizilerini peynir ekmek gibi yiyor
ayrıca paranın dibine vurdu bazıları çekmek derken
bunun tam tersini düşün kanal d de bişey olunca niye coşuyo bunlar ceplerine para mı giriyor nedir bu kanal fanatikliği buna karşı geliyoruz sadece sanki babalarının kanalı siyah ekran olsa o kanalda savunacak adamlarYa bazıları neden Kanal D deki dizinin iyi gidip yüksek reyting almasını hazmedemiyor anlamadım..alıyorsa alıyor bize mi alıyorr veya almıyorr almıyosa napalım...yaww biraz mantıklı düşünelim yaa hiçbir diziyi kötülemeyin izlemeden en azından....
Ay Yapım demek Kanal D ile iş çevirdi.ne alaka o zaman her dizi her zaman aynı oranları almalı 1.sezon 10 2.sezon 8 3.sezon 6 almalı aksi takdirde şike oluyor
yalan dünya da intikam gibi onay almış demek ne yazık ki intikam artık yok onay işi iptal mi oldu ne
karagülün onay almasına gerek yok zaten devam edecek bu reytinglerle
ezel kanal d de değildi benim bildiğim
Duymadım benkaynana da çok gerçekçi çıktı ne dedi orada biplendi anlamadım ben ''damadım olacak ....'' noktalı yeri doldur @denizz19
Hacı zamanında Kanal D reklamları dizi olarak koysa 6 reyting alıyordu unutmadık o günleri ... o günlerde de demiştim birşeyler olduğunukimin kimden çektiği belli bazı diziler bazı kanalın dizilerini peynir ekmek gibi yiyor
ayrıca paranın dibine vurdu bazıları çekmek derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?