11 Şubat 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    25

Bak şimdi mesela sen diyorsun ki, senaryo kötü.

Ama senin en sevdiğin dizinin senaryosu da bana göre kötü. Hep aynı hikayeler. Vurulma falan.

Vurulma küçük oalydır.

Ona kalırsa konuşma her bölümde var. Saçma yerden savunuyosun. Başka bi nokta bul

Ben hikayeden bahsediyorum.

Bir dizinin en büyük silahlarından biri bence müzikleridir. Ben Yalan Dünya`nın geçen sezonki müziklerini çok özlüyorum. Bu sezon 1-2 müzik dışında beğendiğim müziği yok. O yüzden geçen sezonki havayı yakalayamıyorlar. Müzikleri havayı yakalar. Eski müzikler olsa çok kolay yakalanır o hava.

Yalan Dünya'da bi küfr edilmediği kaldıydı :U

20:45 - 21:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
10.28 , 2) STAR: 8.43 , 3)
SHOW: 2.94 , 4) KANALD:
2.47 , 5) FOX: 2.37

Ama arada bi güldürüyo. O kadar eleştirdim. Gülmedim demek değil bu yani :

Karadayı muhteşem başlamış bugün çok heyecanlı galiba

karadayı coşanze yd listede gözükmüyo kaldırılmalı artık

Yalan dünya geçen sezon gibi değil 70 dakikaya düşünce şans verdim ama sarmadı malesef özellikle hakan meriçliler çok geri planda zerrin çok abartılmış orçun ve selahattinin eski havası yok ufak güzel espriler haricinde yalan dünya vasat avrupa yakasını arıyoruz..

Yalan Dünya acilen Cuma`ya alınmalı. Yine Totalde 4-5 arası bi şey alacak.

Cuma herkes Yalan Dünya`dan konuşurdu, Pazartesi O Ses ile Karadayının gölgesinde kalıyor konuşulmuyor.

Cumaya alınsın bari 22.30`a. Hiç olmazsa Cumalarımız Yalan Dünya ile geçsin.

- - - Ekleme - - -

Dizide zaten Çağatayı beğenmiyorum.

Benim bildiğim kadarıyla Avrupa Yakası ilk başlarda vasattı. Sonradan daha da açıldı.

Zerrin mi başka bi şey mi bilmiom ismini ama çok gıcık bi sesi var ya. Sinir oldum.

Oha karadayıya bak. Bu saatte 10 almış 😱

Yalan Dünyanın TT olmadığı bölüm yoktu ya Cuma. Pazartesi`den nefret ediyorum.