Aaa ben her zaman ki gibi yanlış anlamışım ozaman hep benim içim fesatorda şey yapıyorlardı? iki oğlan kavğa ediyordu kız araya girip ayırmaya çalışıyor bunlarıyani gözüktüğü gibi değil içleri temiz bunların
Aaa ben her zaman ki gibi yanlış anlamışım ozaman hep benim içim fesatorda şey yapıyorlardı? iki oğlan kavğa ediyordu kız araya girip ayırmaya çalışıyor bunlarıyani gözüktüğü gibi değil içleri temiz bunların
aynen hogatha senin iç dünyan karanlık
senin için gargamelinkinden bile pis hogathaaynen hogatha senin iç dünyan karanlıkama üzülme benim gibi içi ak pak biriyle arkadaşsın zamanda seninde kalbin beyazlar
@Çiğdem- e laf yok, onu anca ben yerin dibine batırabilirimsenin için gargamelinkinden bile pis hogatha
Koruyanlara neler yaptığını gördük. .ssss
Senin hain planların ama kafana oklava inecek az kaldıKoruyanlara neler yaptığını gördük. .ssss
deminde korumasına aldığı kişiye fok elti diyordu hogathaKoruyanlara neler yaptığını gördük. .ssss
ben harbi koruyorum ama sen her fırsatta oklavayı indiriyorsun kafamıza
Sevmesi bi cins koruması bi cins.deminde korumasına aldığı kişiye fok elti diyordu hogathadüşmanım beni korusa daha iyi
Senin hain planların ama kafana oklava inecek az kaldı
Sevmesi bi cins koruması bi cins.
Benim hiçbir planım yok. İşim gücüm zaten başımdan aşkın, bi de forumu birnirine düşürücem?
Bu gece erken yatıyorum, sizden önce. İyi geceler
Fok elti derken ben fok balığının foku dedim senin anladığın değil desteredeminde korumasına aldığı kişiye fok elti diyordu hogathadüşmanım beni korusa daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?