eTV 10x10 - 12. Bölüm | Yeni Bölüm

@xemrexxx Demek buymuş @MasacRE- ile ortak yönümüz doğru aslında

Buna gıcık oldum , büyücü favori oğlanımla sevgili

Buna sevindim sarı çiyan , Bellamy den uzak dursun kendi cinsiyle olsun

İkinci fotoda soldaki FTWD'de oynuyordu ne oldu o iş ya iki dizide mi oynuyor yoksa çıktı mı oradan acaba ya da FTWD hala devam ediyor mu
@Harunnn60

İkinci fotoda soldaki FTWD'de oynuyordu ne oldu o iş ya iki dizide mi oynuyor yoksa çıktı mı oradan acaba ya da FTWD hala devam ediyor mu
@Harunnn60
Spoi veremem ayoll tek diyeceğim bu sarı çiyanla oluyor gerçi oda spoi ama @xemrexxx program Sahibi olarak vermiş sakınca görmeyip

Belki izlersin çıkıp çıkmadığını söyleyemem
Şuan 1.bölüme bakasın geldi bence
İşim olmaz öyle dizilerle
Kız için izleyecek olsam FTWD'ye devam ederdim zaten dandik bir diziyi değil bu kız Victoria Secret melekleri gelse izletemez

Hiçbirini tanımıyorum. Gözlerim Brian ve Justin'i aradı.

lezler hariç diğer bütün çiftleri beğendim eline sağlık
yalnız şu türk kerim güneş ne alaka yabancı bi dizide

Konu çok güzel ya, duygulandım. :'( Kesin şimdi bağzı heteroseksüeller gelir özenirler falan ahahah
d

Lito-Hernando nerede ya? 2. sezonda ayrılıyorlar mı yoksa?
@xemrexxx

Skam'ın 3. sezonunu izleyeceğim sadece. Çok övdüler ama öyle çok seveceğimi sanmıyorum.

8-9'daki sağdaki erkekler iyiymiş. Maşallahımızı bırakalım.

4'tekiler yakışıyorlardı. :/ Sonra berbere kaçtı bizimki.

Bunlara ek olarak Modern Family'de evli-çocuklu Cam-Michael çifti var.

Öncelikle hayırlı olsun inşallah ortada bırakmazsın. Konunun uzmanı olmadığım için sadece eline sağlık demekle yetineceğim.
@xemrexxx

piper alex favorim

Sense8'den Nomi'nin olayı anlamadım. Momi erkek doğmuş sonra ameliyat olmuş kadın olmuş sonra kadın ile ilişki yaşıyor. Erkek olarakta yapabilirdi bunu.
@berkann @Çiğdem- @Harunnn60 @Ahmed @mrt-06

Bence Sense8'den Hernando ile Lito'yu koyman gerekirdi. Lito'nun kariyeri mahvoldu Hernando hiç vazgeçmedi.

Aaa ben konuyu yeni gördüm. 😱 Çok güzel görünüyirlar.

Sana daha ilgincini söyliyeyim Pretty Little Liars’da da Cece erkek doğup kız oldu sonra öz abisiyle yattı. Abisi de anlamamış bunun kardeşi olduğu üstelik bir süre çıktılar.

Sana daha ilgincini söyliyeyim Pretty Little Liars’da da Cece erkek doğup kız oldu sonra öz abisiyle yattı. Abisi de anlamamış bunun kardeşi olduğu üstelik bir süre çıktılar.

Peki kız biliyor mu abisi olduğunu çok sapık biriymiş